Το μήνυμα που έλαβε η Φαίη Σκορδά – «Με συγχωρείτε, τρέμω»
Φαίη Σκορδά
Credit: Fay Skorda/Instagram

Έντονα φορτισμένη εμφανίστηκε η Φαίη Σκορδά στην έναρξη της εκπομπής της την Τρίτη (18/6), έπειτα από μία σειρά μηνυμάτων που έλαβε από φίλη της.

«Με συγχωρείτε απλώς αυτή τη στιγμή τρέμω. Θα εξηγήσω το γιατί σε λίγο» ανέφερε αρχικά η Φαίη Σκορδά και προλόγισε την υπόθεση ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον σύζυγό της και γνωστό ποινικολόγο, Απόστολο Λύτρα.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια επανήλθε στο θέμα που της προκάλεσε τόσο μεγάλη αναστάτωση.

«Με συγχωρείτε, θέλω να κάνω μία αναφορά ενός λεπτού. Πριν ξεκινήσει η εκπομπή, ένας δικός μου άνθρωπος, μια φίλη μου, δεν είναι φίλη μου που κάθε μέρα συναντιόμαστε, αλλά είναι φίλη αρκετών ετών, που ο άνδρας της είναι γνωστός στον δικό του χώρο, μου έστειλε κάποια μηνύματα και κάποιες φωτογραφίες, με αφορμή όλη αυτή την ιστορία.

Κράτησα μόνο 2-3 μηνύματα, προφανώς, αν και η ίδια δεν έχει θέμα, δεν θα δείξω τις φωτογραφίες… Μου γράφει, “είμαστε πολλές, που μας παρακαλούσαν οι γιατροί με δάκρυα στα μάτια να καταγγείλουμε και σκεφτόμασταν τον κοινωνικό στιγματισμό των παιδιών μας από έναν πατέρα κακοποιητή”. Αυτό είναι που σταματάει πολλές γυναίκες.

Είναι η κοινωνία, που τι θα λέει; Ο μπαμπάς σου που έδειρε τη μαμά σου; Αυτό σταματάει τα θύματα να μιλήσουν. Δεν είναι ότι δεν έχουν τη δύναμη. Η συγκεκριμένη είναι και πάρα πολύ οικονομικά ανεξάρτητη…. Δεν έχει να κάνει ούτε με τις σπουδές, ούτε με την καλλιέργεια» ανέφερε η Φαίη Σκορδά.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα