Το body positive μήνυμα της Jamie Lee Curtis
Instagram @jamie_lee_curtis_forever

Η Jamie Lee Curtis μίλησε για τη σχέση της με το σώμα της.

Η 63χρονη σταρ είναι η κόρη των ηθοποιών Tony Curtis και Janet Leigh. Μεγάλωσε με τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα πάνω της και αυτό το γεγονός την επηρέασε αρκετά. Λάμβανε διαρκώς έντονη κριτική από τα media, νιώθοντας έτσι ότι πρέπει να έχει το τέλειο σώμα. Της δημιουργήθηκαν φόβοι σχετικά με την εικόνα της και έγινε επικριτική απέναντι στον ίδιο της τον εαυτό. Τα τελευταία χρόνια αποφάσισε να σταματήσει να έχει αυτές τις αρνητικές σκέψεις και τώρα μοιράστηκε ένα body positive μήνυμα στο instagram της.

Με αφορμή τη νέα της ταινία, ‘Everything Everywhere All at Once’ δημοσίευσε μια εικόνα στον προσωπικό λογαριασμό της. Στην ανάρτησή της, βλέπουμε τη Jamie Lee Curtis να τρώει ένα μπισκότο ενώ υποδύεται την υπάλληλο ενός γραφείου.

“Στον κόσμο, υπάρχει μια βιομηχανία, δισεκατομμυρίων και τρισεκατομμυρίων, που έχει να κάνει με το να κρύβεις πράγματα. Concealers. Body Shapers. Fillers. Επεμβάσεις. Ρούχα. Αξεσουάρ μαλλιών. Προϊόντα μαλλιών. Τα πάντα για να κρύβεις την πραγματικότητα του ποιοι είμαστε” έγραψε. “Ρουφούσα την κοιλιά από τα 11 μου, τότε είναι που αρχίζεις να ενδιαφέρεσαι για τα αγόρια και τα τζιν είναι πολύ κολλητά”.

“Αποφάσισα να απελευθερώσω κάθε μυ που έσφιγγα για να κρύψω την πραγματικότητα. Αυτός ήταν ο στόχος μου. Δεν έχω νιώσει πιο ελεύθερη δημιουργικά και σωματικά” δήλωσε αναφορικά με τη νέα ταινία της.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα