Το body positive μήνυμα της Ashley Graham μετά τη γέννα
@ashleygraham

Η Ashley Graham έγινε μητέρα για δεύτερη φορά πριν από τρεις μήνες.

Το 34χρονο μοντέλο παντρεύτηκε τον Justin Ervin το 2010. Δέκα χρόνια μετά από τον εντυπωσιακό γάμο τους, έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, τον Isaac Menelik Giovanni. Πολύ σύντομα, η Ashley έμεινε πάλι έγκυος. Ωστόσο, την τελευταία φορά περίμενε δίδυμα! Στις 7 Ιανουαρίου του 2022 γεννήθηκαν οι μικροί Malachi και Roman και έτσι η δεμένη οικογένεια μεγάλωσε ακόμη περισσότερο.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, το σώμα κάθε γυναίκας αλλάζει με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. Κάποιες φορές αυτές οι αλλαγές είναι μικρότερες και άλλες είναι εντονότερες. Η Ashley Graham αποτελεί μια μητέρα που δεν διστάζει να δείξει τον πως επηρεάστηκε σωματικά από τον τοκετό. Πρόσφατα δημοσίευσε μια σειρά από αποκαλυπτικές φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram, στις οποίες έδειξε την 100% αληθινή πλευρά της.

Μοιράστηκε λοιπόν με τους ακολούθους τις δυο mirror selfies και μια κοντινή εικόνα του δέρματός της. Δεν φοράει τίποτε άλλο πέρα από εσώρουχά, με σκοπό να δείξει τις ραγάδες που έχουν σχηματιστεί στην περιοχή της κοιλιάς της.

“Γεια σου νέα κοιλίτσα. Περάσαμε πολλές δυσκολίες. Σε ευχαριστώ. #μεταγεννητική_περίοδος”, έγραψε για να συνοδεύσει την ανάρτησή της.

Πλήθος από μητέρες συγχάρηκαν την Ashley Graham και εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για την αυθεντικότητα και το θάρρος της.

“Η ειλικρίνειά σου βοηθάει πολλές από εμάς! Είσαι πανέμορφη τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά”, σχολίασε μια θαυμάστριά της και συμφωνούμε απολύτως μαζί της.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα