Θοδωρής Μαραντίνης: «Πλέον δεν θα δείτε τα παιδιά μου στο Instagram – Δεν είναι η δουλειά μου να τα “πουλάω” για να πάρω likes»
θοδωρής μαραντίνης
Credit:thodorismarantinis_official/Instagram

O Θοδωρής Μαραντίνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” το απόγευμα της Παρασκευής. O τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων για τις αλλαγές στη ζωή του, ακόμη και στο πώς διαχειρίζεται τα social media.

«Θεωρώ πως ως άνθρωπος αλλάζεις. Δεν ξέρω αν από το άσπρο πας στο μαύρο ποτέ. Αν γίνει αυτό θέλει πολλή δουλειά, αλλά θεωρώ ότι αλλάζεις και οφείλεις να αλλάξεις. Η αλλαγή έχει κίνηση και η κίνηση είναι ζωή. Η στασιμότητα θεωρώ ότι είναι ένα είδος “θανάτου”», είπε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης και συνέχισε:

«Πλέον δεν μαθαίνετε κάτι (σ.σ. για την προσωπική του ζωή), πλέον δεν θα δείτε τα παιδιά μου στο Instagram. Αυτό είναι μια αλλαγή δική μου. Υπήρχε μια φάση που όλα αυτά τα βλέπατε, τώρα δεν τα βλέπετε. Στις αρχές κάποιες προσωπικές στιγμές με τα παιδιά μου τις είχα στο Instagram. Στην αρχή δεν ξέρεις τι είναι το Instagram, ούτε το Facebook, ούτε τι προεκτάσεις μπορεί να έχει, ούτε που μπορεί αυτό να οδηγήσει. Βλέποντας το πώς εξελίσσεται, τη δύναμη που παίρνει ή τη φόρα ή οτιδήποτε άλλο, έκανα και εγώ την αυτοκριτική μου και είπα δεν υπάρχει λόγος. Δεν είναι η δουλειά μου να “πουλάω” τα παιδιά μου για να πάρω likes, δεν είναι υγιές”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα