Θοδωρής Μαραντίνης: Οι εκκρεμότητες με το διαζύγιο και το περίεργο κλίμα
Ο Θοδωρής Μαραντίνης στο The 2night Show
Credit: Thodoris Marantinis/Instagram

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2night Show” ήταν ο Θοδωρής Μαραντίνης το βράδυ της Τρίτης (4/6) σε μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο τραγουδιστής μίλησε για το διαζύγιό του με την Σίσσυ Χρηστίδου αλλά και για τον λόγο που δεν είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή.

«Για να φτάσει πλέον κάτι στα παιδιά μου από την προσωπική μου ζωή, θα πρέπει να είναι κάτι πολύ σοβαρό, που θεωρώ ότι αξίζει να φτάσει. Όλο αυτό μεγεθύνεται. Δεν ξέρω αν έχει έρθει ακόμα αυτή η στιγμή, γιατί εσκεμμένα το έχω αφήσει λίγο εκτός. Προσπαθώ να τακτοποιήσω άλλες εκκρεμότητες που έχουν ανοίξει στη ζωή μου τελευταία. Είναι ένα θέμα περίεργο και δευτερεύον για μένα», εξομολογήθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Δεν είμαι έτοιμος να κάνω το επόμενο βήμα στα προσωπικά μου. Έχω πολλές εκκρεμότητες ακόμα με το διαζύγιό μου και πολύ περίεργο κλίμα που ελπίζω και εύχομαι να τακτοποιηθεί κάποια στιγμή» ανέφερε σε άλλο σημείο ο frontman των Onirama.

«Για να πάει στο επόμενο βήμα κάτι από την προσωπική μου ζωή, δεν είναι της παρούσης ακόμα για μένα. Το βάρος μου είναι στα παιδιά μου. Δεν έχουμε συνεπιμέλεια, έχω τα παιδιά 3μιση μέρες την εβδομάδα. Είναι η μεταβατική μου φάση που μετά από αυτό πάντα βγαίνει κάτι καλύτερο. Θέλω να είναι όσο πιο ανώδυνο γίνεται για τα παιδιά», εξήγησε.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα