Θοδωρής Μαραντίνης: “Μετά το διαζύγιο γράφτηκαν διάφορα πράγματα που με στενοχώρησαν πολύ”
Θοδωρής Μαραντίνης
Credit: thodorismarantinis_official/Instagram

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη!”. Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην αναγνωρισιμότητα και στο διαζύγιό του από τη Σίσσυ Χρηστίδου.

“Η επαγγελματική μου αναγνωρισιμότητα και η αναγνωρισιμότητα μέσω της προσωπικής μου ζωής ήρθαν μαζί. Και πάγωσα, δεν ήξερα τι να κάνω”, τόνισε ο Θοδωρής Μαραντίνης και πρόσθεσε:

“Μετά το διαζύγιο γράφτηκαν διάφορα πράγματα που με στενοχώρησαν πολύ. Κανείς δεν μπήκε στον κόπο να σκεφτεί αν αυτά τα πράγματα πληγώνουν έμενα ή τα παιδιά μου. Έχει τύχει να μιλήσω με δημοσιογράφο που ο κόσμος τον κατακρίνει. Τον πήρα με καλή διάθεση και με εντυπωσίασε το πως προσάρμοσε τη στάση του μετά”.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης αναφέρθηκε και στα ευτράπελα που του έχουν τύχει πάνω στη σκηνή: ” «Μία κοπέλα μου άφηνε την βέρα της πάνω στη σκηνή επανειλημμένα και μία άλλη κοπέλα ήθελε να υπογράψω πάνω στο στήθος της. Με μπερδεύουν συνέχεια με τον Χρήστο Μάστορα, εντάξει ωραίο παιδί είναι ο Χρήστος, δεν με πειράζει. Έχει τύχει να με μπερδέψουν και με τον Μύρωνα Στρατή, άλλα και με τον Ησαΐα Ματιάμπα, κάτι το οποίο με προβλημάτισε, δεν ξέρω γιατί”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα