Search
Close this search box.
Θοδωρής Μαραντίνης: Ανακοίνωση – εξώδικο για τη Σίσσυ Χρηστίδου – «Μονόπρακτο παραλήρημα»
Θοδωρής Μαραντίνης
Credit: thodorismarantinis_official/Instagram

Λίγο πριν από τη νέα τηλεοπτική συνέντευξη της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή “Μαμά-δες” και τη Χριστίνα Κοντοβά, ο Θοδωρής Μαραντίνης απέστειλε μέσω του δικηγόρου του ανακοίνωση – εξώδικο για την αναπαραγωγή από τα μέσα ενημέρωσης.

Όπως μάλιστα έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή “Super Κατερίνα”, αυτή την στιγμή η εκπομπή της ΕΡΤ είναι στον “αέρα” για το αν θα μεταδοθεί τελικά. Σημειώνεται ότι είχε προηγηθεί η συνέντευξη της Σίσσυς Χρηστίδου στη Φαίη Σκορδά όπου μίλησε ανοιχτά για τον γάμο της και το διαζύγιο με τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Η ανακοίνωση – εξώδικο του Θοδωρή Μαραντίνη

«Κατόπιν επαναλαμβανόμενων και κατ’ εξακολούθηση συκοφαντικών και ανυπόστατων δημοσίων -άμεσων και εμμέσων- δηλώσεων της πρώην συζύγου μου και του περιβάλλοντός της και κυρίως με γνώμονα το σεβασμό και την προστασία της ψυχικής υγείας και αξιοπρέπειας των ανήλικων παιδιών μου, καλώ όλα τα μέσα ενημέρωσης να απέχουν από κάθε περαιτέρω αναπαραγωγή, σχολιασμό ή μετάδοση του θέματος που αφορά στην προσωπική ζωή εμού και των τέκνων μου, διότι όσα ακούστηκαν εμπεριέχουν τουλάχιστον όσα συκοφαντικά και ψευδή στοιχεία που μόνο θετικό πρόσημο δεν έχουν.

Ως πατέρας οφείλω να προστατέψω τα ανήλικα τέκνα μου από το μονόπρακτο παραλήρημα που έγινα και εγώ θεατής.

Γνωρίζουμε όλοι ότι η δημοσιογραφική δεοντολογία, η νομοθεσία περί προστασίας ανηλίκων και οι βασικές αρχές σεβασμού προς την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, επιβάλλουν προσοχή, ευθύνη και αυτοσυγκράτηση στην κάλυψη τέτοιων υποθέσεων.

Το θέμα έχει αναλάβει η δικαιοσύνη, ως αρμόζει.

Ευχαριστώ για την κατανόηση και την υπεύθυνη στάση, επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματός μου σε ό,τι αφορά τυχόν άστοχες αναπαραγωγές ή κακόβουλους σχολιασμούς».

Η ανακοίνωση εξώδικο του Θοδωρή Μαραντίνη
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα