Θοδωρής Αθερίδης: Όταν πέθανε ο πνευματικός μου χάρηκα γι’ αυτόν – Πήγε εκεί που ήθελε πάντα

Ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” και τον Θανάση Πάτρα για τη σύντροφό του Σμαράγδα Καρύδη, τον Μάρκο Σεφερλή και τη θρησκεία.

«Συμβουλεύω την Σμαράγδα για επαγγελματικά θέματα κι εγώ την συμβουλεύομαι, όπως την κόρη μου και την πρώην σύζυγό μου. Η Σμαράγδα θέλει σπρώξιμο, θέλει ενίσχυση. Έτσι έγινε και με το ”Celebrity game night”, είδαμε την Αμερικανίδα που το παρουσίαζε και της λέω “θα είσαι καλύτερη”», τόνισε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Για τον Μάρκο Σεφερλή , ο ηθοποιός ανέφερε: “Θα έβλεπα τον μάρκο Σεφερλή με ρόλο σε ταινία μου. Σέρνει εάν καράβι του εαυτού του, που δεν είναι εύκολο καράβι. Είχα γράψει μια ταινία και ήθελα ο Μάρκος Σεφερλής να κάνει έναν μαγαζάτορα, απλά δεν έγινε ποτέ. Θα δούλευα με τον Μάρκο Σεφερλή απλά το brand name είναι τόσο μεγάλο, που δεν μπορεί να το αφήσει”.

Για τη θρησκεία ο Θοδωρής Αθερίδης υπογράμμισε: «Στους ανθρώπους βλέπω μόνο την καλή τους την πλευρά. Τα προβλήματα είναι σε εμένα, μέσα μου. Πιστεύω ότι η θρησκεία είναι θεραπευτική μέθοδος. Για τον πνευματικό μου, θα έπρεπε να κλαίω και να οδύρομαι, όταν πέθανε αλλά το αντίθετο… χάρηκα για αυτόν, πήγε εκεί που ήθελε πάντα. Θέλω στον τάφο μου να γράφει ”ρε παιδιά ο Θοδωρής κουνιέται”».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα