Θοδωρής Αθερίδης: Δεν φαντάζεστε πώς έχει “περάσει¨ το τηλέφωνο της κόρης του στις επαφές του

Ο Θοδωρής Αθερίδης παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Ελένη”. Ο γνωστός ηθοποιός υπογράμμισε ήταν ένα παιδί που πίστευε ότι δεν θα καταφέρει τίποτα, μέχρι που ανακάλυψε ότι με το γέλιο παίρνεις δύναμη.

«Ήμουν ένα παιδί με πανικούς. Πίστευα ότι δεν θα κάνω τίποτα, πόσω μάλλον να γίνω γνωστός ηθοποιός. Η ζωή ήταν γενναιόδωρη μαζί μου», τόνισε

Ο Θοδωρής Αθερίδης αποκάλυψε πως πλέον θυμώνει σπάνια, αλλά έτσι και θυμώσει θα κρατήσει σε διάρκεια. Βέβαια, τα τελευταία χρόνια έχει θυμώσει μονό μία φορά.

Ο ίδιος δήλωσε πως έχει ξετρελαθεί περισσότερο από ότι με την κόρη του και αναφέρθηκε στην… «ερωτική απογοήτευση» που βιώνει κάθε φορά που ο μικρός δεν του δίνει σημασία.

«Με τον εγγονό μου έχω τρελαθεί πιο πολύ από όταν είχε γεννηθεί η κόρη μου! Πήγα προχθές να δω τον εγγονό μου κι επειδή έπαιζε με τους φίλους του δεν μου έδωσε σημασία. Έπαθα ερωτική απορρίψη!».

Ο Θοδωρής Αθερίδης λατρεύει την κόρη του, Φωτεινή, και ανέκαθεν ήταν η βασίλισσά του. Μάλιστα, αποκάλυψε πως έχει περάσει το τηλέφωνό της στις επαφές του ως ο «λόγος ύπαρξης του μπαμπά της».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα