Θεοχάρης Ιωαννίδης: Ο γάμος που δεν γνώριζε κανείς
Θεοχάρης Ιωαννίδης
Credit: theocharis ioannidis/Instagram

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε έκανε γνωστό πως στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένος.

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» σχετικά με την εκπομπή «Night Out» που παρουσιάζει, τα παιδικά του χρόνια στη Γερμανία, αλλά και τον γάμο του που ελάχιστοι γνώριζαν.

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχω υπάρξει “ερωτικός μετανάστης” πήγα στην Αγγλία και την Αμερική».

«Ήμουν σχετικά μικρός, ήταν πριν κάποια χρόνια είχα παντρευτεί για πολύ λίγο διάστημα, ήταν κάτι που έπρεπε να το ζήσω, το ήθελα και δεν μετάνιωσα που το έκανα. Δεν μετανιώνω για τίποτα έκτος από κακές φωτογραφίες. Νομίζω θα μου ξαναγεννηθεί αυτή η επιθυμία» συνέχισε.

Για τα παιδικά του χρόνια, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ανέφερε: «Από μωρό παιδί αγαπάω τη θάλασσα, μικρός ήμουν κολυμβητής. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Γερμανία δεν είχε θάλασσα εκεί που ήμουν και περίμενα κάθε καλοκαίρι να πάω μέρη με θάλασσες. Κάνω γυμνισμό από μικρός με τους γονείς μου και μέχρι σήμερα συνεχίζω να κάνω» και πρόσθεσε:

«Από μικρός ήμουν ατίθασος. Βίωνα πάντα έντονα τους έρωτες στη ζωή μου και έκανα πράγματα ατίθασα και απερίσκεπτα».

Όσο για το “Night Out”, o ίδιος δήλωσε: «Αντιμετωπίζω όλους τους καλεσμένους σαν να έρχονται σπίτι μου. Δεν με αγχώνει ο ανταγωνισμός, νιώθω ασφάλεια με την ιδιότητα που έχω ως ηθοποιός».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα