Θανάσης Βισκαδουράκης: “Έχω σηκώσει το τηλέφωνο για να ζητήσω δουλειά, αλλά…”
Θανάσης Βισκαδουράκης

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Ελένη” και τη Φωτεινή Λασπά. Ο γνωστός ηθοποιός υπογράμμισε πως η ψυχοθεραπεία του είναι η καθημερινότητά του, ο γιος του και η γυναίκα του.

«Χαίρομαι τη ζωή με τα λίγα και όχι με τα πολλά. Υπηρετώ πιστά την δουλειά που είχα ονειρευτεί και έχω αγαπήσει, παρ’ ότι ο ανταγωνισμός είναι αθέμιτος και σκληρός. Έχω σηκώσει το τηλέφωνο να ζητήσω δουλειά αλλά δεν έχει βγει πουθενά. Έχω πολύ καιρό να κάνω τηλεόραση, μου λείπει και την αγαπώ. Περιμένω προτάσεις».

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης είπε πως κάθε βράδυ με τον γιο του κάνουν προσευχή και ευχαριστούν τον θεό για το φαγητό και τα καθαρά σεντόνια που κοιμούνται.

«Για μένα αυτά είναι ευτυχία. Ο θεός με αξίωσε στα 55 να νοικιάσω ένα μεγάλο σπίτι 100 τετραγωνικών. Με έδιωξαν τον Ιούλιο από το σπίτι που έμενα. Ο γιος μου πηγαίνει β’ Δημοτικού. Μου έχει ομορφύνει τη ζωή και μου έχει χαλαρώσει την ψυχή. Ο γιος μου είναι δάσκαλος για μένα. Μέχρι να μεγαλώσω δεν είχα δάσκαλους, γονείς… δεν είχα τίποτα».

Όπως είπε, θα ήθελε να είχε κάνει μεγάλη οικογένεια γιατί «τα παιδιά είναι ευτυχία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Εγώ δεν είχα ζήσει με οικογένεια οπότε μαθαίνω από την σύζυγό ό,τι αφορά το μεγάλωμα του παιδιού. Θέλω να τρώμε όλοι μαζί και τσαντίζομαι όταν κάποιος ασχολείται με το κινητό ή βλέπει τηλεόραση. Όταν φεύγω από το σπίτι λέω στον γιο μου ‘’θέλω να προσέχεις τη μαμά. Στις γυναίκες φερόμαστε ωραία, πρέπει να είμαστε gentlemen’’. Ο γιος μου ξέρει τις δουλειές του σπιτιού γιατί στο σπίτι κατοικούμε και οι τρεις».

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης πρωταγωνιστεί για 3η σεζόν στη θεατρική παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους».

«Εμείς είμαστε τα ‘’πρωτάκια’’. Είναι ένα έργο με ρυθμό πανικού και έχω αγωνία να ανταπεξέλθουμε».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα