Θανάσης Ευθυμιάδης: «Συμπονώ αυτόν που μου κάνει κριτική – Κάποιο πρόβλημα θα έχει…»
Θανάσης Ευθυμιάδης
Credit: thanasis_efthymiadis/Instagran

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στην παρουσίαση του νέου του βιβλίου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τους «δασκάλους της ζωής» μας, την αρνητική κριτική, αλλά και τις κόρες του.

«Γύρισα όλο τον κόσμο ψάχνοντας να βρω γκουρού, γιόγκηδες, δασκάλους, σαμάνους ινδιάνους, θεραπευτές, Τάι Τσι… Τα έχω ψάξει όλα, μοναστήρια, Άγιον Όρος, τα πάντα…Οι δάσκαλοι της ζωής μας είναι οι προσωπικές μας εμπειρίες. Εδώ ο Πρωθυπουργός της χώρας δέχεται αρνητικά σχόλια, δεν θα δεχθώ εγώ; Αυτά όμως δεν φτάνουν σε μένα. Συμπονώ αυτόν που μου κάνει αρνητική κριτική. Κάποιο πρόβλημα θα έχει, ελπίζω να το λύσει και να ζήσει μια ευτυχισμένη ζωή και έτσι να σταματήσει να ασχολείται με τις ζωές των άλλων», είπε αρχικά ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Και συνέχισε: «Οι κόρες μου συχνά δεν θέλουν να πάνε σχολείο και οριακά περνάνε τις τάξεις με τις απουσίες, γιατί πραγματικά σέβομαι αυτό που μου λένε. Δεν είναι κοπάνα, όταν συνεννοείσαι με τον γονιό σου. Παίρνω τηλέφωνο στο σχολείο και ενημερώνω ότι δεν είναι σήμερα σε διάθεση να έρθουν σχολείο. Καταλαβαίνουν και από το σχολείο, ότι τα παιδιά περνάνε εφηβεία».

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στο “Happy Day”

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα