Θανάσης Ευθυμιάδης: «Προσευχόμουν να κάνω κόρες – Ήθελα να δω πώς γεννιέται μια γυναίκα»
Θανάσης Ευθυμιάδης
Credit: thanasis_efthymiadis/Instagran

O Θανάσης Ευθυμιάδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την υποκριτική, τις κόρες του και τη σύζυγό του.

«Είχα πολύ καλές σχέσεις με τους ανθρώπους που συνεργάστηκα, έχω πολύ όμορφες εμπειρίες. Κατάλαβα ότι τα μεγάλα μαθήματα ζωής είναι οι απλές στιγμές. Είναι σημαντικό να απολαμβάνουμε τις μικρές χαρές της ζωής. Πάντα υπήρχε η φύση στη ζωή μου. Οι γιαγιάδες μου ήταν από χωριά οπότε περνούσα χρόνο στο χωριό.

Υπήρχε μέσα μου αυτή η σχέση με το χωριό και η ελευθερία που έχει ένα παιδί, να περπατάει ξυπόλητο, να βουτάει στα ποτάμια. Να είμαι κοντά στη φύση με τους ανθρώπους μου. Οι ήρωες των παιδικών μου χρόνων δεν ήταν ”ο Κοντορεβιθούλης” και τα παραμύθια αλλά οι ιστορίες των προγόνων μου. Ήταν ένα εφόδιο αυτό και ίσως μου δίδαξε ότι σκοπός της ζωής μου είναι να λέω ιστορίες όπως οι γιαγιάδες μου», είπε αρχικά ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Στη συνέχεια μίλησε για τις κόρες του: «Όταν ήρθαν στη ζωή οι κόρες μου ήταν μία προσευχή μου που έγινε πραγματικότητα. Ήθελα να δω πως γεννιέται μία γυναίκα και το έζησα και στα δύο παιδιά μου. Τώρα είναι στην εφηβεία οι κόρες μου. Σταμάτησα την τηλεόραση και έκανα μόνο θέατρο. Περνούσα πολύ καιρό με τα παιδιά μου, κάναμε πράγματα μαζί. Με έχουν κάνει ”ταξιτζή” οι κόρες μου, φοράνε και αυτά τα ακουστικά και δεν μπορείς να μιλήσεις».

Για τη σύζυγό του, ο Θανάσης Ευθυμιάδης τόνισε: «Στην Άννα δεν λείπει καθόλου η υποκριτική. Δεν της λείπει εδώ και πολλά χρόνια. Δεν ήταν και ηθοποιός του θεάτρου. Είναι πιο εύκολο να κοπεί η σχέση μεταξύ του ηθοποιού και της τηλεόρασης. Είναι διαφορετική η σχέση μας με το θέατρο γιατί στην Ελλάδα γεννήθηκε το θέατρο».

Τέλος ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε και στην απόφαση που πήρε: «Όταν ήρθε η οικονομική κρίση το 2010 ήταν δύσκολη στιγμή στη ζωή μας. Έκανα και τα παιδιά μου τότε και μία μέρα ξαφνικά κόπηκαν όλα. Υπήρχαν πολλά θέματα. Δεν είναι ίδιο το σκηνικό πλέον. Έπρεπε τότε να πάρουμε μία γενναία απόφαση στη ζωή μας, αν πρέπει να αφήσουμε στα παιδιά μας τσιμέντο και τούβλα ή να τους αφήσουμε κληρονομιά ωραίες στιγμές. Και αποφασίσαμε το δεύτερο. Βέβαια σώσαμε και το σπίτι μας αλλά εκείνη η στιγμή ήταν η πιο σημαντική, η πιο κρίσιμη. Τίποτα δεν ήταν εύκολο για μένα. Πρέπει να δώσεις για να πάρεις».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα