Θανάσης Ευθυμιάδης: Ο λόγος που απέχει για 4 μέρες από το νερό
Θανάσης Ευθυμιάδης
Credit: Thanasis Efthymiadis/Instagram

Καλεσμένος στο podcast «The Speakers» βρέθηκε ο Θανάσης Ευθυμιάδης και μίλησε για τις διατροφικές του συνήθειες αποκαλύπτοντας μάλιστα πως υπάρχουν στιγμές που για 3-4 μέρες δεν τρώει και δεν πίνει τίποτα.

«Δεν είμαι vegan καταρχήν γιατί τρώω μέλι και αυγά, μη γονιμοποιημένα όμως. Αλλά, η διαφορά μου ποια είναι; Εγώ επειδή έχω μεγαλώσει σε χωριό και έχω παρευρεθεί και βοηθήσει σε σφαγές ζώων για να τα φάμε… Όταν μέσα μου χτύπησε ένα καμπανάκι και είδα ότι δεν έχω πλέον την ψυχική δύναμη, το σθένος το ψυχικό και το σωματικό, γιατί θέλει και σωματικό σθένος για να σφάξεις ένα γουρούνι, έστω και μία κότα… Δημιούργησα ένα προσωπικό ηθικό κώδικα διατροφής, για μένα και μόνο για μένα. Δεν τον επιβάλω σε κανέναν, ούτε στα παιδιά μου τα ίδια!».

«Τα πρώτα χρόνια είχα κόψει το κρέας, αλλά έτρωγα ψάρι. Και μία μέρα επειδή ήμουν και ψαροντουφεκάς, είμαι στον βυθό με το ψαροντούφεκο, κοιτάζω το ψάρι και βλέπω ότι δεν έχω την δύναμη να πατήσω την σκανδάλη. Οπότε σταμάτησα και το ψάρι», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης προκάλεσε τέλος αίσθηση λέγοντας πως απέχει για μέρες ακόμη και από το νερό. «Όταν γράφω τα βιβλία μου κάνω για αρκετές μέρες πριν ξεκινήσω, ξηρασία. Αυτό σημαίνει ότι για 3-4 μέρες δεν τρώω και δεν πίνω τίποτα. Απέχω και από το νερό! Αυτό γίνεται για να έρθουν όλες αυτές οι αναμνήσεις πολύ καθαρές μέσα μου, έτσι ώστε να μπορέσω να τις γράψω».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα