Θανάσης Ευθυμιάδης: Αποκάλυψε τον τρόπο που… αντιμετώπισε τις τράπεζες όταν του τηλεφωνούσαν

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “MEGA Καλημέρα” για τον τρόπο που είχε επιλέξει να ζει τη ζωή του και για το μυστικό της ευτυχίας.

“Όποιος έχει μεγαλώσει στην φύση, υπάρχει το πίσω μέρος του μυαλού του και κάποια στιγμή ανασύρονται αυτόματα σαν αυτοπροστασία”, τόνισε ο γνωστός ηθοποιός και πρόσθεσε: “Την περίοδο της οικονομικής κρίσης έπρεπε να πάρω απόφαση αν συνεχίζω η βρω άλλη λύση και ξυπνήσαν οι φωνές των προγονών. Ήμουν στη θάλασσα, έπαιρναν τηλέφωνο από τις τράπεζες  και άρχισε να ρίχνει χιονόνερο, τα έβγαλα όλα, χόρεψα πυρρίχιo και τέλειωσε ο φόβος”.

Για τους ανθρώπους που απομάκρυνε από τη ζωή του, ο Θανάσης Ευθυμιάδης τόνισε πως, «πήγα κι εγώ να νιώσω την ευτυχία που έρχεται μέσα από την επιτυχία, έφτασα στην κορυφή, αλλά που είναι η ευτυχία; Υπήρχαν πολλές οικονομικές και συναισθηματικές βδέλλες γύρω μου, «φίλοι» που σε φόρτωναν με την μιζέρια τους».

Για τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του MEGA , Dolce Vita, σχολίασε χαρακτηριστικά: «Έκανα το «dolce vita» και έβαλε ένα σημαντικό θεμέλιο στον τρόπο που βλέπει ο κόσμος τις σχέσεις με διαφορά ηλικίας».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο ντοκιμαντέρ που ετοιμαζει και το οποίο θα προβληθεί στο MEGA.

«Θα κάνω στο MEGA το ντοκιμαντέρ «Ρίζες», ήθελα να κάνω κάτι χρήσιμο που δεν θα τροφοδοτεί τον φόβο», κατέληξε.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα