Θα είναι η Alexa Demie η επόμενη Madonna;
@papermagagazine

Και όχι, δεν εννοούμε ότι η νεαρή ηθοποιός θα αφήσει την υποκριτική για να ακολουθήσει τα βήματα της βασίλισσας τής pop στο τραγούδι. Αντίθετα, φήμες λένε ότι η Alexa Demie ίσως, να είναι και η επικρατέστερη υποψήφια για να παίξει τον ρόλο τής Madonna σε μια ταινία με θέμα τη ζωή της. Τα απαιτητικά casting συνεχίζονται και όπως όλα δείχνουν η πρωταγωνίστρια που έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της Maddy στη σειρά “Euphoria”, έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των συντελεστών με… τις χορευτικές της κινήσεις.  

@alexademie

Η Alexa Demie είχε ξεχωρίσει τόσο με το ταλέντο της στην ηθοποιία, όσο και με τις edgy στιλιστικές επιλογές της που την ανέδειξαν σε ανερχόμενο fashion icon ή καλύτερα, στο δικό μας “Material girl”. Κι απ’ ότι φαίνεται όλοι κατάλαβαν ότι ο ρόλος της Madonna θα της πηγαίνει γάντι, εφόσον διατηρεί μια αιχμηρή προσωπικότητα και στην πραγματική της ζωή.

Για την πολυαναμενόμενη βιογραφία της βασίλισσας της pop, τα casting δεν θα μπορούσαν να είναι κάτι λιγότερο από απαιτητικά, πόσο μάλλον εξαντλητικά. Οι υποψήφιες κλήθηκαν να λάβουν μέρος σε ένα είδος boot camp, στο οποίο έπρεπε να μάθουν τέλεια μια χορογραφία που μαντεύουμε ότι μόνο εύκολη δεν θα ήταν. Ανάμεσα στις υποψήφιες wannabe Madonna, ήταν και η Bebe Rexha, η Florence Pugh και η Julia Garner.    

@alexademie

Ωστόσο, στο τελευταίο event που διοργανώθηκε με σκοπό την προώθηση της σειράς “Euphoria”, η ηθοποιός δεν επιβεβαίωσε, ούτε και αρνήθηκε τις φήμες που τη θέλουν να παίζει τον ρόλο τής Madonna. Ανέφερε όμως, ότι έχει συναντήσει από κοντά τη βασίλισσα της pop και μάλιστα, αποκάλυψε το αγαπημένο της τραγούδι.

«Μου αρέσει πολύ ένα συγκεκριμένο, το οποίο πολλοί άνθρωποι δεν το ξέρουν και λέγεται “I Want you”. Έχει μια συγχορδία που είναι μοναδική».

Διαβασμένη θα λέγαμε, η νεαρή ηθοποιός και ίσως τελικά να της αξίζει να πάρει τον πολυπόθητο ρόλο. Εμείς πάντως, ψηφίζουμε Alexa!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα