Ο Taylor Swift πλήρωσε 160.000 δολάρια στον δήμο της Νέας Υόρκης μετά τον γάμο της με τον Travis Kelce. Την αποκάλυψη έκανε ο δήμαρχος, Ζοχράν Μαμντάνι, λέγοντας πως το ποσό αυτό αφορούσε στα έξοδα για την ασφάλεια τις μέρες του γάμου.
«Η Taylor Swift κάλυψε το κόστος(…) το οποίο ανήλθε σε περισσότερα από 160.000 δολάρια για τη συγκεκριμένη εκδήλωση και τα μέσα που κινητοποιήθηκαν για την περίσταση», δήλωσε ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης σε συνέντευξη Τύπου.
Για τον γάμο της δημοφιλούς τραγουδίστριας με τον αστέρα του αμερικανικού ποδοσφαίρου Travis Kelce στο εμβληματικό στάδιο του Μανχάταν, απαιτήθηκαν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και ανάπτυξη ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων.
Το συνολικό κόστος των εκδηλώσεων ξεπέρασε τα 20 εκατομμύρια δολάρια
Το συνολικό κόστος των εκδηλώσεων παραμένει αδιευκρίνιστο, αλλά το περιοδικό Forbes εκτιμά πως ξεπέρασε τα 20 εκατομμύρια δολάρια.
Οι νεόνυμφοι δώρισαν επίσης 26 εκατ. δολάρια σε ΜΚΟ, κυρίως στη Νέα Υόρκη και το Κάνσας Σίτι, όπου αγωνίζεται ο αθλητής.