Search
Close this search box.
Taylor Swift: Επέστρεψε στο Instagram έπειτα από 100 ημέρες
Η Taylor Swift στο κόκκινο χαλί για τα 67α Grammy Awards στην Crypto.com Arena στο Λος Άντζελες, στις 2 Φεβρουαρίου 2025
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ - EPA/ALLISON DINNER

Η Taylor Swift επέστρεψε στο Instagram έπειτα από 100 ολόκληρες ημέρες μετά την τελευταία της ανάρτηση σχετικά με την περιοδεία της Eras, στις 11 Δεκεμβρίου.

Για άλλη μια φορά η popstar έδειξε πόσο υποστηρικτική φίλη είναι, αφού ο λόγος της επιστροφής ήταν η κολλητή της, Selena Gomez. Η Taylor θέλησε να μοιραστεί με τους ακολούθους της την άποψή της για το νέο κοινό άλμπουμ της Gomez και του Benny Blanco, γράφοντας πόσο το αγαπάει.

Η 14 φορές νικήτρια Grammy επέστρεψε στο Instagram για να εγκωμιάσει το project «I Said I Love You First» της καλύτερης φίλης της Gomez και του Blanco.

«@selenagomez & @itsbennyblanco Αγαπώ αυτό το άλμπουμ τόσο πολύ! Ω Θεέ μουυυυυυυυ», έγραψε η Swift, 35 χρόνων, στα Instagram Stories της με έναν σύνδεσμο στο άλμπουμ, το οποίο η Gomez κυκλοφόρησε με τον αρραβωνιαστικό και υπερ-παραγωγό Blanco, στις 21 Μαρτίου.

Η Taylor μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μετά το νομικό δράμα ανάμεσα στην Blake Lively και τον Justin Baldoni, με τις φήμες να είναι έντονες ότι η φιλία τους διαλύθηκε αφού η Lively την ενέπλεξε στην αγωγή κατά του σκηνοθέτη της ταινίας It Ends With Us.

Πάντως, ενώ το μήνυμα υποστήριξης σηματοδοτεί την πρώτη ανάρτηση της Swift στο Instagram το 2025, η φίλη της Gomez έχει περάσει τους πρώτους μήνες της χρονιάς προωθώντας το LP με την Blanco στο πλευρό της. Τόσο η Gomez όσο και ο Blanco έχουν επίσης συζητήσει για τη Swift ενώ προωθούν το I Said I Love You First.

Στις 19 Μαρτίου, το ζευγάρι εμφανίστηκε στη σειρά Countdown To του Spotify πριν από την κυκλοφορία του άλμπουμ, με την Gomez να αποκαλύπτει την «πραγματικά αστεία» ιστορία πίσω από την παρουσία της και του Blanco σε ένα από τα πρόσφατα πάρτι της Swift.

«Ως ζευγάρι πήγαμε στο πάρτι της Τaylor ύστερα από κάποια τελετή απονομής βραβείων», είπε η Gomez, προτού μοιραστεί ότι η έγκαιρη άφιξή τους την έκανε να ντραπεί. «Δεν ξέρω, ήταν κάπως χαριτωμένο, αλλά εγώ ντράπηκα. Προφανώς οι cool άνθρωποι δεν εμφανίζονται στα πάρτι στην ώρα τους».

Ο Blanco πρόσθεσε: «Είμαστε οι πρώτοι άνθρωποι σε κάθε πάρτι όταν πηγαίνω μαζί σου. Εμφανίζεσαι όταν η μητέρα μου εμφανίζεται σε ένα πάρτι. Όχι, νόμιζα ότι θα μιλούσες για το γεγονός ότι κανείς δεν ήξερε ότι βγαίναμε και κρυβόμασταν».

Ο Blanco αποκάλυψε επίσης στο Hot Ones την περασμένη εβδομάδα ότι δεν ήταν αφοσιωμένος θαυμαστής της Swift μέχρι που η αρραβωνιαστικιά του τον έβαλε να ακούσει περισσότερο τη μουσική της.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα