Τάσος Κωστής: Με τη σύζυγό μου είμαστε μαζί 43 χρόνια – Τη λέω ακόμα “κορίτσι μου”
Τάσος κωστής
Credit: Τάσος Κωστής/FB

Ο Τάσος Κωστής μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» για τα 43 χρόνια γάμου, τον καρκίνο, τις οικονομικές δυσκολίες σε νεαρή ηλικία και για τα γυρίσματα της θρυλικής σειράς «Ρετιρέ».

«Το πρόβλημα υγείας μου το είδα σε έναν προληπτικό έλεγχο» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός, μιλώντας για τον καρκίνο στο έντερο με τον οποίο διεγνώσθη.

Όπως αποκάλυψε την περίοδο που έκανε χημειοθεραπείες δούλευε παράλληλα. «Ανέβαινα στην σκηνή με πολύ χαμηλό αιματοκρίτη, αλλά όταν ανέβαινα στη σκηνή γινόμουν άλλος άνθρωπος» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην πετυχημένη σειρά «Ρετιρέ» θυμάται:

«Ο Γιάννης Δαλιανίδης μας κυνηγούσε με την Έλντα (Πανοπούλου), ήμασταν φαγανά παιδιά και τρώγαμε».

«Δεν βλεπόμαστε με την Έλντα Πανοπούλου, έχουμε διαφορετικές ζωές» συμπλήρωσε.

Ερωτώμενος για οικονομικές δυσκολίες που τυχόν έχει αντιμετωπίσει, απαντά πως σήμερα ζει αξιοπρεπέστατα και δεν έχει ανάγκη να δουλέψει. Ωστόσο στο παρελθόν, «όταν ο γιος μου ήταν μικρός, δεν είχαμε να πάρουμε ζάχαρη για το γάλα του».

Ο Τάσος Κωστής είναι παντρεμένος 43 χρόνια. «Παντρευτήκαμε όταν ήταν 21 χρόνων, πιπίνι, είναι εξωτική, μελαχρινή και την λέω ακόμα “κορίτσι μου”» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Είπε πως ποτέ δεν σκέφτηκε να χωρίσει, καθώς η σύζυγός του έχει όλα τα στοιχεία. «Της γκόμενας, της ερωμένης, της μάνας, της συζύγου» σημείωσε ο ηθοποιός.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα