Τάσος Κωστής: Η αποκάλυψη για την κοπέλα που “έκοψε” ο Γιάννης Μπέζος από οντισιόν της σειράς “Εκείνες κι εγώ”

Ο Τάσος Κωστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και έκανε μια αποκάλυψη για τον Γιάννη Μπέζο όταν έκαναν τις οντισιόν για τη σειρά “Εκείνες και εγώ”.

«Έρχεται μία κοπέλα και ήταν μία πολύ ωραία κοπέλα. Εμείς τη βλέπαμε και τη θαυμάζαμε καθώς είμαστε λάτρεις του ωραίου φύλου. Καθόμαστε κουβεντιάζουμε, λέμε τα σχετικά, ο Γιάννης Μπέζος δηλαδή, γιατί εγώ ήμουν “δίπλα” και σε κάποιο σημείο της λέει ο Γιάννης Μπέζοςποια σχολή έχετε τελειώσει;”».

«Και εκείνη απάντησε «αχ δεν έχω πάει σχολή ακόμα», συνέχισε ο Τάσος Κωστής: «Δεν είχε πάει στη σχολή και ήρθε να παίξει. Πώς θα πας, ανεκπαίδευτος; Σε ποιο επάγγελμα θα πας και θα σε πάρουν χωρίς προϋπηρεσία, χωρίς εκπαίδευση, μία σχολή, κάτι; Εδώ σερβιτόρος πας και σε ρωτάνε αν έχεις πάει κάπου, εάν ξέρεις να κρατάς το πιάτο ή αν θα το σπάσεις. Και έρχεται να παίξεις στην τηλεόραση έτσι;».

Ο Τάσος Κωστής αποκάλυψε την απάντηση του Γιάννη Μπέζου στην κοπέλα που ήρθε για την οντισιόν.

«Ο Γιάννης είπε:

«Με συγχωρείς αλλά δεν μπορώ να σε πάρω στη δουλειά, γιατί περιμένουν τόσα κορίτσια, που είναι εκπαιδευμένα και περιμένουν τη σειρά τους για να μπουν να παίξουν. Δεν θα τα αδικήσω αυτά. Πήγαινε σε σχολή, τέλειωσε και με το καλό, και όταν  τελειώσεις να έρθεις, εδώ είμαι, να συνεργαστούμε”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα