Τάσος Χαλκιάς: Ο χριστιανισμός έχει τη γυναίκα στην απόλυτη ευτέλεια – Τι είπε για την Παναγία

Ο Τάσος Χαλκιάς παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη”. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την αποχή του από την τηλεόραση, την παρεξήγηση με την Ιωάννα Μαλέσκου και τη δήλωσή του για τον χριστιανισμό που προκάλεσε αντιδράσεις.

«Δεν είναι απόλυτα δική μου επιλογή η αποχή από τις σειρές. Δεν υπήρχε ίσως η ανάγκη να επενδύσουν πάνω μου».

Για το περιστατικό με την Ιωάννα Μαλέσκου τόνισε:

«Δεν έχασα καθόλου την ψυχραιμία μου, μίλησα όσο πιο ευγενικά μπορούσα σε αυτήν την κυρία. Εκείνο που με ενόχλησε δεν ήταν, όπως ειπώθηκε, η αναμονή, αν και ξεπέρασε κατά πολύ τα 35 λεπτά. Όταν έχεις κάνει έναν αγώνα 50 ετών και ακούς ας αρχίσουμε με αυτό που ξεκινήσατε το ‘Love Sorry’ κάτι παθαίνεις. Το ‘Love Sorry’ το έκανα έχοντας ήδη 20 χρόνια πορείας στον χώρο. Άρα δεν γνωρίζεις ποιος είναι απέναντί σου».

Αναφερόμενος στην καριέρα του υπογράμμισε:

«Πριν το ‘Love Sorry’ είχα συνεργαστεί ξανά με την Ελένη Μαβίλη στο ‘Χαϊ Ροκ’. Είχε όλες τις προδιαγραφές να κάνει επιτυχία. Ήθελα και μπόρεσα να αποδώσω τα χαρακτηριστικά του λαϊκού ηρώα όπως ήταν ο Σάκης ο υδραυλικός. Το ‘Προσωπικά ζητήματα, συζήτηση κομμένη’ ήταν φράση της Ελένης Μαβίλη η οποία στο στόμα το δικό μου έγινε δίκη μου. Τριάντα χρονιά μετά ο κόσμος ακόμη με σταμάτα στον δρόμο και μου λέει ‘γεια σου ρε Σάκη’».

Για το πρόβλημα της υγείας που πέρασε, είπε:

«Δε με άλλαξε ιδιαίτερα η περιπέτεια υγείας που πέρασα. Το πρόβλημα δεν έχει αποκατασταθεί και δε θα αποκατασταθεί ποτέ γιατί ήταν λάθος των γιατρών. Έχω μία δυσκινησία και έναν διαφορετικό τρόπο βαδίσματος πλέον».

Για την πίστη στον Θεό δήλωσε:

“Μέσα στον χριστιανισμό σέβομαι απολυτά ένα πρόσωπο, τη Θεοτόκο, την Παναγία. Ο ίδιος ο χριστιανισμός την έχει τη γυναίκα στην απόλυτη ευτέλεια, δεν επιτρέπει στη γυναίκα να μπει μέσα στο ιερό, ούτε καν στο άβατο του Αγίου Όρους. Γιατί; Το γιατί είναι τρομερό. Αρνείται η πίστη αυτή τον ίδιο τον άνθρωπο που έφτιαξε ο Θεός”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα