Τάσος Χαλκιάς: “Η οικογένεια στηρίζεται στη μητέρα και τον πατέρα – Το παρά φύσιν δεν μπορεί να καρποφορήσει”
Τάσος Χαλκιάς

Ο Τάσος Χαλκιάς έκανε δηλώσεις στην κάμερα της “Super Κατερίνα”. Ο ηθοποιός μίλησε για την περιπέτεια που βιώνει ο Σταμάτης Γαρδέλης με τις οικονομικές εκκρεμότητές του. Ακόμη μίλησε και για νέο νομοσχέδιο σχετικά με τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών.

“Δεν είναι τυχαία τα βάσανα που περνάει ο Σταμάτης, λόγω της τοποθεσίας που έχει το συγκεκριμένο σπίτι. Όπως και τα βάσανα που έχω περάσει κι εγώ κατά καιρούς για το σπίτι που έχω εκεί. Είναι περιοχές που πότε τις χαρακτηρίζουν δασικές πότε όχι, με αποτέλεσμα να πληρώνουμε ένα σωρό λεφτά”, τόνισε ο Τάσος Χαλκιάς. Και πρόσθεσε: “Έχει απόλυτο δίκιο ο Σταμάτης. Είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος. Ελπίζω να ξεμπερδέψει εύκολα από αυτή την περιπέτεια και να βρει το δίκιο του. Είναι πολύ δυσάρεστο αυτό“.

Ο Τάσος Χαλκιάς μίλησε και για το νέο νομοσχέδιο σχετικά με τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών. “Η οικογένεια στηρίζεται στη μητέρα, η οποία συλλαμβάνει τη νέα ζωή από το σπέρμα του ανδρός. Έχει τη μεγάλη βιολογική υποχρέωση να το μεγαλώσει μέσα την κοιλιά της και να πονέσει για να το φέρει στον κόσμο“, είπε ο ηθοποιός και συμπλήρωσε:

“Από ‘κει και πέρα και ο πατέρας αναλαμβάνει και τις δικές του υποχρεώσεις. Χωρίς αυτή τη διαδικασία δεν έχει κανείς παιδιά. Είτε έχει το όνομα γονιός 1 ή 2. Θεωρώ ότι όταν κάτι είναι παρά φύσιν δεν μπορεί να καρποφορήσει ως τεχνικό ζήτημα που νομοθέτησαν κάποιοι. Δεν νομοθετείται η φύση. Δεν με αφορά ο γάμος των ομόφυλων, μην το συνεχίσουμε καθόλου”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα