Τάμτα: “Έχω ακούσει πολύ σκληρές κουβέντες για την εμφάνισή μου”
Tάμτα
Credit: officialtamta/Instagram

Η Τάμτα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι». Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί για την εμφάνισή της.

Πολλές φορές αναρωτιέμαι εάν η το ντύσιμο έχει ηλικία. Όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη, λέω έτσι ντυνόμουν και πριν από 15 χρόνια. Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις και σε όποια ηλικία θέλεις. Άσε τους άλλους να λένε. Φυσικά μπορεί να φοράει ο καθένας ό,τι θέλει. Πολλές φορές έχω βάλει και εγώ ρούχα που έχουν σχολιαστεί. Και;“, είπε η Τάμτα και πρόσθεσε:

“Δεν έγινε κάτι. Το σώμα και τα κιλά μίας γυναίκας δεν μπορούν να την εμποδίσουν να φορέσει ό,τι εκείνη θέλει. Όταν κοιτάει στον καθρέπτη της και την ευχαριστεί και της αρέσει, αυτό πρέπει να κάνει. Έχω κριθεί πολλές φορές για το πόσο αδύνατη είμαι, έχω ακούσει πολύ σκληρές κουβέντες”.

Για τη Eurovision, η Τάμτα σχολίασε: “Αν είχα την τύχη και τη χαρά να εκπροσωπήσω οποιαδήποτε χώρα, θα ήμουν πιο απαιτητική στα θέλω μου.  Όταν πήγα με την  Κύπρο, το κομμάτι και όλα τα υπόλοιπα δεν ήταν 100% επιλογής μου”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα