Ταμίλα Κουλίεβα: Κανένας δεν γεννιέται επαγγελματίας γονιός – Όλοι κάνουμε λάθη
Credit: tamillakulievaofficial/instagram

Η Ταμίλα Κουλίεβα παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Ελένη”. Η γνωστή ηθοποιός  παραδέχεται ότι βίωσε την «Τρέλα της νιότης» μετά τα 30 γιατί ως έφηβη ήταν πολύ σοβαρή και εξηγεί ότι δυσκολεύτηκε να διαχειριστεί την αναγνωρισιμότητα που ήρθε με την σειρά «Η ζωή που δεν έζησα».

Η αναγνωρισιμότητα ήρθε πολύ απότομα και γρήγορα όταν πρωταγωνίστησα στη σειρά ”Η ζωή που δεν έζησα”. Στην αρχή της πορείας μου προτεραιότητα είχε το επάγγελμα, αλλά δεν θέλω να πιστεύω ότι αμέλησα την προσωπική μου ζωή και το παιδί μου. Δεν μου αρέσει να κάνω απολογισμούς στη ζωή μου. Όλοι κάνουμε λάθη γιατί κανένας δεν γεννιέται επαγγελματίας γονιός“, τόνισε η Ταμίλα Κουλίεβα και πρόσθεσε:

“Τα παιδικά μου χρόνια ήταν ευτυχισμένα, ανέμελα και με πολλή αγάπη. Την τρέλα της νιότης την βίωσα μετά τα 30 μου, γιατί ως έφηβη ήμουν πολύ σοβαρή. Είχα ανασφάλειες με την εμφάνιση μου, αλλά σε βάθος χρόνου έκανα δουλειά με τον εαυτό μου.

Σχετικά με τον ρόλο της στη σειρά «Παγιδευμένοι» του Ant1, η Ταμίλα Κουλίεβαι υπογράμμισε: «Λαμβάνω πολλά μηνύματα από τις γυναίκες που αναγνωρίζουν τον εαυτό τους μέσα από την ηρωίδα που υποδύομαι».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα