Τάκης Ζαχαράτος: Εξομολογήθηκε ότι έχει υποστεί bullying – “Είπα ποτέ ξανά”

Ο Τάκης Ζαχαράτος είναι ένας καλλιτέχνης που διακρίνεται για την αφοπλιστική ειλικρίνειά του. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star», μίλησε μεταξύ άλλων για τις δύσκολες συνεργασίες που έχει αντιμετωπίσει μέχρι τώρα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, έχει υπάρξει σε τοξικό περιβάλλον και δεν θα ήθελε να του συμβεί ξανά.

«Μου έχει τύχει να βρεθώ σε τοξικό περιβάλλον και το έχω διαχειριστεί με πρόβλημα στο στομάχι μου, οπότε είπα “ποτέ ξανά”. Και τοξικό περιβάλλον και “μπούλινγκ” και ήταν για γερά νεύρα», εξήγησε.

Παράλληλα ο Τάκης Ζαχαράτος αναφέρθηκε και στις φήμες που λένε πως θα έχει την θέση του κριτή στο νέο κύκλο του επιτυχημένου «Your Face Sounds Familiar».

«Δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση, από εσάς το ακούω, δηλαδή δεν το ξέρω. Πάντα με ενδιαφέρει ποιος το παρουσιάζει και ποιοι θα είναι στην κριτική επιτροπή. Θέλω να είμαι με ανθρώπους που μπορώ να συνεννοηθώ και να μην έχω γκρίνιες και θέματα», τόνισε.

Απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να έχει κάποιον ρόλο σε ένα ριάλιτι, δήλωσε: «Δεν λέω ποτέ όχι, γιατί ποτέ δεν ξέρεις, αλλά κάποιο ριάλιτι δεν είναι κάτι που μου ταιριάζει».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα