Τάκης Παπαματθαίου: «Το να παίζεις τηλεόραση και να παίζεις θέατρο είναι άλλο επάγγελμα»
Τάκης Παπαματθαίου
Credit: "Στούντιο 4"/ΕΡΤ

Ο Τάκης Παπαματθαίου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” το απόγευμα της Παρασκευής. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για το πώς από τη Νομική πέρασε στην υποκριτική, αλλά και για τη σχέση του με την τηλεόραση.

«Ενώ ήμουν στη Νομική δούλευα σε τράπεζα με ένα χοντρό τσατσιλίκι,, Κάποια στιγμή έφαγα μια φλασιά και είπα έχω δει τον θάνατό μου; Έχω δει ότι θα τελειώσω τη ζωή μου σε μία τράπεζα έστω και διευθυνταράς; Όχι! Και επέλεξα το χάος», είπε αρχικά ο Τάκης Παματθαίου και συνέχισε:

“Ασχολήθηκα με την υποκριτική από μία παράσταση στη Νομική. Έπαιζαν τη Λυσιστράτη, τη σκηνοθετούσε ο Γιώργος Λαζάνης και πήγα να παίξω μουσική. Μου ζήτησε να παίξω έναν ρόλο και μου είπε “τι σπουδάζεις; Νομική; Σε βλέπω στο θέατρο».

Ο Τάκης Παπαματθαίου μίλησε και για τη σχέση του με την τηλεόραση: “Ο φακός γενικά είναι ένα μέσο εξαπάτησης. Το να παίζεις τηλεόραση και να παίζεις θέατρο είναι άλλο επάγγελμα, όχι άλλο είδος υποκριτικής. Αυτά που μπορεί να δώσει ένας ηθοποιός δεν φαίνονται στην τηλεόραση. Στην τηλεόραση έλεγα τα περισσότερα όχι».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα