Τα… ρομαντικά σχέδια της Kim Kardashian – “Πρέπει να γνωρίσω γιατρό ή δικηγόρο”
instagram/kimkardashian

Η Kim Kardashian αστειεύτηκε ότι “πρέπει να γνωρίσει γιατρό ή δικηγόρο”, καθώς μιλούσε για τα σχέδιά της να βρει τον έρωτα, μετά τον χωρισμό από τον Pete Davidson.

Η τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας εμφανίστηκε στο The Late Late Show με τον James Corden όπου μίλησε για τον έρωτα και τόνισε ότι είναι ευτυχισμένη μόνη και δεν αναζητεί νέο έρωτα, τουλάχιστον όχι σύντομα. Η Kim, που έχει παντρευτεί τρεις φορές, παραδέχθηκε ότι οι επιλογές της “ξεκάθαρα δεν δουλεύουν” και θα ήθελε να αφήσει τα ραντεβού με διάσημους άνδρες και να επιλέξει έναν άνδρα από άλλο “επαγγελματικό πεδίο”

Νιώθω ότι πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικό, να πάω σε άλλα μέρη. Προφανώς δεν λειτουργεί αυτό που κάνω. Οπότε δεν ξέρω, ίσως να πάω σε ένα νοσοκομείο, να γνωρίσω έναν γιατρό. Ή σε ένα δικηγορικό γραφείο” σημείωσε η Kim.

Όσο πώς κινείται στη σκηνή των ραντεβού σαν διασημότητα, σημείωσε: “Βασικά δεν το έχω σκεφτεί. Επειδή δεν ψάχνομαι. Θέλω να χαλαρώσω λίγο. Νομίζω ότι χρειάζομαι λίγο χρόνο για τον εαυτό μου και να επικεντρωθώ στο να τελειώσω τη νομική σχολή, όλα αυτά” επεσήμανε σχετικά με τις σπουδές της.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα