Τα γενέθλιά της γιόρτασε η πριγκίπισσα Charlene του Μονακό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Η πριγκίπισσα Charlene με τον γιο της πρίγκιπα Zac σε φιλανθρωπικό event που δόθηκε τα Χριστούγεννα του 2020. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)

Γενέθλια είχε χθες η πριγκίπισσα Charlene του Μονακό που έγινε 44 ετών. Στην πρώτη δημοσίευσή της για τη χρονιά 2022 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέβασε ένα βίντεο με μια σειρά από φωτογραφίες προσωπικών στιγμών της με τον σύζυγό της πρίγκιπα Albert και των διδύμων τους Zac και Gabriella.

Photo by Arnold Jerocki/Getty Images

Το βίντεο δημιούργησε και ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram πρώτα το φιλανθρωπικό της ίδρυμα «Princess Charlene Foundation». Στις φωτογραφίες που περιλαμβάνονται στο βίντεο η Charlene απεικονίζεται να συναντά ηγέτες και βασιλείς και να γιορτάζει την επιτυχημένη καριέρα της στην κολύμβηση.

Πίσω στη 1 Σεπτεμβρίου του1999, όταν η πριγκίπισσα Charlene έφερε το επίθετο του πατέρα της Wittstock και διέπρεπε στην κολύμβηση στη Νότια Αφρική. (Photo by Gallo Images/Getty Images)

Το προσωπικό του ιδρύματος τής ευχήθηκε γράφοντας: «Χρόνια πολλά, πριγκίπισσα Charlene! Σας τιμούμε για όλα αυτά που δίνετε πάντα από τον εαυτό σας για να αλλάξετε τις ζωές των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Είναι πραγματικά έμπνευση το πάθος και η αφοσίωση που σας διακρίνει να σώζετε ζωές. Επιδιώκουμε αυτό το βίντεο να σας υπενθυμίσει πόσο αγαπητή και αξιόλογη είστε».

Η Charlene αναδημοσίευσε το βίντεο με μία κόκκινη καρδιά.

Tο «Prince’s Palace of Monaco» μοιράστηκε το βίντεο και στην επίσημη σελίδα του, στο Facebook. Να σημειωθεί ότι αυτά είναι μοναχικά γενέθλια για την πριγκίπισσα Charlene, η οποία βρίσκεται μακριά από την οικογένειά της. Τον Νοέμβριο εισήχθη σε θεραπευτική μονάδα, σε άγνωστη τοποθεσία, λίγες μόλις ημέρες μετά την επιστροφή της στο Μονακό έπειτα από 10μηνη απουσία στη γενέτειρά της, τη Νότια Αφρική.

Ο πρίγκιπας δεν διευκρίνισε την ακριβή αιτία της ασθένειας της Charlene, αν και δήλωσε ότι πάσχει από «συναισθηματική και σωματική εξάντληση» και ότι θα χρειαστούν ακόμη μερικοί μήνες για την πλήρη θεραπεία της. Την επισκέφθηκε μαζί με τα παιδιά τους κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων, ενώ εικάζεται ότι βρίσκεται στην Ελβετία.

Πηγή: enikos.gr

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα