Συγκλονίζει ο Jeff Bridges: “Βρέθηκα κοντά στον θάνατο”

Ο Jeff Bridges έχει πολλούς λόγους για να είναι χαρούμενος αυτές τις ημέρες. Απέκτησε άλλο ένα εγγόνι, ένα κουτάβι, ένα νέο show και στις 5 Ιουνίου θα γιορτάσει την 45η επέτειου γάμου με την σύζυγό του Susan. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι ο 72χρονος ηθοποιός έχει έναν πολύ σημαντικό λόγο για να νιώθει ευτυχισμένος. Το ότι είναι ζωντανός, καθώς όπως αποκάλυψε μιλώντας στο People “βρέθηκε κοντά στον θάνατο”, όταν νόσησε κατά τη διάρκεια χημειοθεραπείας για τον καρκίνο. 

“Όλα ξεκίνησαν όταν έκανα γυμναστική ένα πρωί στο σπίτι και ένιωσα κάτι περίεργο στο στομάχι”, τόνισε ο Jeff Bridges και πρόσθεσε: “Πήγα στον γιατρό και σοκαρίστηκα με αυτό που ανακάλυψαν. Έναν μεγάλο όγκο, σαν να είχα ένα παιδί στο σώμα μου. Δεν πονούσα. Ξεκίνησα άμεσα χημιοθεραπεία. Το κοκτέιλ φαρμάκων είχε αποτέλεσμα και έδρασε γρήγορα”.

Η κατάσταση της υγείας του διάσημου ηθοποιού επιδεινώθηκε τον Ιανουάριο του 2021 όταν νόσησε με κορονοϊο. Επειδή οι χημειοθεραπείες εξασθένησαν το ανοσοποιητικό του σύστημα, το σώμα του Bridges δεν μπορούσε να αμυνθεί στον κορονοϊό. “Αυτό κάνει η χημειοθεραπεία – επηρεάζει όλο το ανοσοποιητικό σύστημα”.

Ο 72χρονος ηθοποιός νοσηλεύτηκε για πέντε μήνες λόγω των επιπλοκών του κορονοϊού. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν μπορούσε να αλλάξει πλευρό στο κρεβάτι χωρίς τη βοήθεια νοσοκόμου και μιας φιάλης οξυγόνου. 

«Βρέθηκα αρκετά κοντά στον θάνατο. Οι γιατροί μου έλεγαν: “Jeff, πρέπει να παλέψεις, δεν παλεύεις. Είχα παραδοθεί. Ήμουν έτοιμος να…πεθάνω». 

To ευχάριστο είναι ότι ο καρκίνος του βρίσκεται σε ύφεση.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα