Συγκλονίζει η Ξένια Καλογεροπούλου: «Ήταν οδυνηρή ιστορία οι τέσσερις αποβολές που είχα»
Ξένια Καλογεροπούλου

Η Ξένια Καλογεροπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και την Κάλλια Καστάνη. Η σπουδαία ηθοποιός μίλησε για τα δύσκολα εφηβικά της χρόνια, αλλά και για τις τέσσερις αποβολές που είχε.

«Έχω περάσει και χαρές και πόνους, όπως όλος ο κόσμος. Είχα μια ζωή πολύ γεμάτη και ενδιαφέρουσα. Στα γενέθλιά μου, όταν έκλεινα τα 12, μου είπε η μαμά μου ότι “ο μπαμπάς σου δεν θα μας θέλει”. Ο μπαμπάς είχε ερωτευτεί άλλη γυναίκα και δεν ενδιαφερόταν πια για τη μαμά μου και για μένα. Γκρεμίστηκε όλος μου ο κόσμος. Τα εφηβικά μου χρόνια ήταν κάπως ζόρικα», είπε αρχικά η Ξένια Καλογεροπούλου.

Και συνέχισε: «Δεν νομίζω πως η σχέση μου με τον Γιάννη Φέρτη θα είχε εξελιχθεί διαφορετικά, αν είχε έρθει το παιδί που περιμέναμε. Αυτή ήταν η μοίρα μου, να μην κάνω παιδί, μπορεί να ήταν και για καλύτερο, ποιος ξέρει; Ήταν οδυνηρή ιστορία οι 4 αποβολές που είχα, όποια γυναίκα έχει ζήσει κάτι παρόμοιο, ξέρει. Όταν γύριζα το “Αγάπη μου παλιόγρια” ήμουν ακόμα πληγωμένη σωματικά από μια αποβολή και πήγα άρρωστη στο γύρισμα».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα