Συγκινημένη η Ελισάβετ Σπανού – Η νεογέννητη κορούλα της έμεινε 5 μέρες στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας
Η Ελισάβετ Σπανού με το μωρό της
Credit: Elisavet Spanou/instagram

Η Ελισάβετ Σπανού πήρε μόνη της εξιτήριο από το μαιευτήριο καθώς η νεογέννητη κορούλα της χρειάστηκε να μείνει στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας νεογνών. Ο λόγος πιθανόν είναι ότι παρουσίασε ίκτερο και χρειάστηκε να κάνει φωτοθεραπεία.

Όλες αυτές τις μέρες η τραγουδίστρια πηγαινοερχόταν στο μαιευτήριο για να βλέπει το μωρό της. Το μεσημέρι της Παρασκευής, μαμά και κόρη πέρασαν τελικά μαζί την πόρτα εξόδου του μαιευτηρίου και η συγκίνηση για την επιστροφή στο σπίτι ήταν μεγάλη.

Η Ελισάβετ Σπανού θέλησε να μοιραστεί μία φωτογραφία με την κορούλα της στην αγκαλιά και να δώσει δύναμη σε όλες τις μαμάδες που βιώνουν κάτι αντίστοιχο.

«Επιτέλους σπίτι όμορφη μου. Μετά από 5 ημέρες που πηγαινοέρχομαι στο μαιευτήριο καθώς η Εμμέλεια αποφάσισε την μέρα που ήταν να φύγουμε πως ήθελε να κάνει «σολάριουμ». Θέλω να στείλω μια μεγάλη αγκαλιά σε όλες τις μητέρες που περιμένουν τα βρεφάκια τους να βγουν από τις μονάδες αυξημένης φροντίδας… τις μαμάδες που περιμένουν, πιθανά έχοντας υποφέρει οργανικά και οι ίδιες πολύ…να δουν έστω μερικά λεπτά το μωρό τους στη θερμοκοιτίδα… μια μεγάλη αγκαλιά στις μαμάδες και στα μωρά ήρωες!!

Μετά από αυτά που είδα και άκουσα αυτές τις μέρες… να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε κάποιες άλλες ηρωίδες… τις νοσηλεύτριες και τις μαίες μέσα στις ΜΕΝΝ! Τα κορίτσια του δεύτερου ορόφου του Ιασώ είστε πραγματικά υπέροχες! Είναι αξιοθαύμαστο και διδακτικό το με ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑ και ΦΡΟΝΤΙΔΑ προσέχουν… τα μωρά μας!! σε ένα θάλαμο με 30 βρέφη… όσα χέρια και να έχεις.. ποτέ δεν είναι αρκετά!!! Ευγένεια και πραγματική τρυφερότητα… σαν να είναι δικά τους! 24 ώρες το 24ωρο εκεί! Προσέχουν ότι πολυτιμότερο έχουμε…!!» έγραψε η Ελισάβετ Σπανού.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα