Συγκινεί η Χρυσούλα Διαβάτη – Αυτή ήταν η τελευταία φορά που μιλήσαμε με την Ντίνα Κώνστα

Σαράντα ημέρες μετά τον θάνατο της Ντίνας Κώνστα η Χρυσούλα Διαβάτη συγκινεί με τα λόγια της.

Οι δύο ηθοποιοί πρωταγωνίστησαν στην αγαπημένη σειρά του Mega, “Δύο Ξένοι”. Η οικονόμος του καθηγητή Κωνσταντίνου Μαρκορά, Φλώρα Μπαρμπαρίτσα και η μητέρα του Ντένη Μαρκορά έγραψαν τη δική τους τηλεοπτική ιστορία με τις ανεπανάληπτες ατάκες τους και την επική κόντρα τους.

Η Χρυσούλα Διαβάτη μίλησε για τα σχέδια που είχαν με την Ντίνα Κώνστα τα οποία δεν πρόλαβαν να πραγματοποιήσουν στην εφημερίδα Espresso. Όπως σημείωσε, “τελευταία φορά που μιλήσαμε με την Ντίνα ήταν πέρυσι. Όταν σχεδιάζαμε να κάνουμε κάτι από κοινού στο θέατρο. Τελικά δεν ευοδώθηκε και ίσως είναι και λίγο απωθημένο αυτό. Θα ήταν πολύ σπουδαίο να συνεργαστούμε ξανά. Γιατί δυστυχώς έφυγε η Ντίνα, θα φύγω κι εγώ σε λίγο και θα τελειώσει ο κύκλος αυτός”.

Πρόσθεσε, επίσης, ότι “από την Ντίνα μου λείπουν ήδη τα γέλια που κάναμε με τις ατάκες που ανταλλάσσαμε αυτοσχεδιάζοντας στους «Δύο Ξένους». Η χημεία ήταν πραγματικά εντυπωσιακή και αυτό φαίνεται ακόμη και σήμερα που έχει περάσει μια 20ετία από τότε. Όλη αυτή η χημεία βέβαια έγινε μεταξύ μας κατόπιν σκληρής δουλειάς πάνω στους χαρακτήρες σεναρίων”.

Όσον αφορά στο γεγονός ότι δεν ξανασυνεργάτηκαν, σημείωσε: “Δεν εξαρτιόταν από εμάς εάν θα συνεργαζόμασταν ξανά. Εμείς δεν ήμασταν επιχειρηματίες. Δεν μας ξαναπρότειναν κάτι

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα