Στη Julia Garner προσφέρθηκε ο ρόλος της Madonna

Στην ηθοποιό Julia Garner του «Inventing Anna» προσφέρθηκε ο ρόλος της Madonna σε μια επερχόμενη βιογραφική ταινία για το είδωλο της pop. Η Garner έχει αναδειχθεί το φαβορί από πάνω από δώδεκα υποψήφιες σε μια ταινία που την σκηνοθεσία θα αναλάβει η ίδια η Madonna.

Η ταινία της Universal Pictures θα ακολουθήσει στο ξεκίνημα της καριέρας της, την αμφιλεγόμενη καλλιτέχνιδα και βασίλισσα της pop. Το χρονοδιάγραμμα παραγωγής και το άλλο κύριο καστ είναι ακόμα άγνωστα. Οι ηθοποιοί που διεκδίκησαν τον ρόλο ήταν μεταξύ άλλων η Florence Pugh και η πρωταγωνίστρια του «Euphoria» Alexa Demie. Η διαδικασία της ακρόασης φέρεται να ήταν εξαντλητική, καθώς η μουσική παραγωγή απαιτεί χορευτικές και ερμηνευτικές δεξιότητες.

Μέσω της ταινίας η Madonna ελπίζει να «μεταφέρει το απίστευτο ταξίδι που με οδήγησε η ζωή ως καλλιτέχνιδα, μουσικός, χορεύτρια – άνθρωπος, που προσπαθεί να ανοίξει το δρόμο της σε αυτόν τον κόσμο. Το επίκεντρο αυτής της ταινίας θα είναι πάντα η μουσική. Η μουσική και η τέχνη με κράτησαν ζωντανή. Υπάρχουν τόσες πολλές ανείπωτες και εμπνευσμένες ιστορίες και ποιος καλύτερα να τις πει από εμένα την ίδια. Είναι απαραίτητο να μοιραστώ τη βόλτα με το τρενάκι της ζωής μου με τη φωνή και το όραμά μου».

Σίγουρα μια ταινία που θα συζητηθεί.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα