Στεφανία Γουλιώτη: «Την πρώτη φορά που έδωσα εξετάσεις στο Εθνικό απέτυχα διότι νόμιζα πως ήμουν η Λαμπέτη»
Στεφανία Γουλιώτη Μαίναλο
Credit: stefaniagoulioti/Instagram

H Στεφανία Γουλιώτη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Ελένη”. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την οικογένειά της, την πρώτη φορά που έδωσε εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο και τον ρόλο της στο Maestro.

“Ο πατέρας μου ήταν Έλληνας, η μητέρα μου Γαλλίδα. Γνωρίστηκαν κι ερωτεύτηκαν δια αλληλογραφίας. Την πρώτη φορά που έδωσα εξετάσεις στο Εθνικό απέτυχα διότι είχα έπαρση, νόμιζα πως ήμουν η Λαμπέτη, αλλά δεν ήμουν. Η ελληνική τηλεόραση έχει μείνει στάσιμη σε αυτό το θέμα της παλιάς Ελλάδας. Στην αρχή ο ρόλος της Αλεξάνδρας στο Maestro δεν μου πολυάρεσε, διαβάζοντάς τον όμως ανακάλυψα πως είχε πολύ βάθος και πολλές ρωγμές», είπε αρχικά η Στεφανία Γουλιώτη.

Σχετικά με τον ρόλο της γυναίκας στη σημερινή εποχή, η ηθοποιός σημείωσε: «Είναι τρομερό στερεότυπο το ότι μια γυναίκα θεωρείται άξια κοινωνικά μόνο αν έχει γίνει μάνα. Όνειρο ζωής για πολλούς ανθρώπους είναι η συντροφικότητα, που είναι διαφορετικό από το να κάνω ένα γάμο και ένα παιδί για να αρέσω».

Κλείνοντας, η Στεφανία Γουλιώτη τόνισε: «Βλέπω έναν μικροαστισμό γύρω μου, ειδικά από τότε που μπήκαν στη ζωή μας τα social media που προβάλλουν το τι είδους ζωή κάνει ο καθένας. Διαφωνώ με την τάση των επώνυμων ανθρώπων να “διαφημίζουν” τα παιδιά τους και το ρόλο τους ως γονέα».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα