Στεφανία Γουλιώτη – Κλέλια Ανδριολάτου: Η επική πρόταση για το τέλος του Maestro – «Tον παρατάνε και κλέβονται οι δυο τους»
Η Στεφανία Γουλιώτη με την Κλέλια Ανδριολάτου
Credit: stefaniagoulioti/instagram

Με αφορμή το τέλος της σειράς Maestro, η Στεφανία Γουλιώτη έκανε μία ανάρτηση για τη συνάδελφό της, Κλέλια Ανδριολάτου, στην οποία αναφέρεται με πολύ γλυκά λόγια. Στο τέλος μάλιστα της ανάρτησης, η ηθοποιός αποκαλύπτει με χιούμορ την «πρόταση» που έκαναν στον Χριστόφοφο Παπακαλιάτη να αλλάξει το τέλος της σειράς.

Συγκεκριμένα, η Στεφανία Γουλιώτη δημοσίευσε στο Instagram κοινές τους φωτογραφίες από τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και στη λεζάντα έγραψε:

«Τώρα που ήρθε το τέλος και αυτής της σεζόν, να κάνω μια ιδιαίτερη αναφορά στη συνάντησή μου με αυτό το κορίτσι…. Σε αυτό το φωτεινό κορίτσι που λίγο το συνάντησα μέσα σε αυτή την περιπέτεια , και που όσο κι αν θες να τη φανταστείς με «εχθρικό» μάτι για να μπεις και καλά στο ρόλο, σε μαγνητίζει (πέρα από το βλέμμα που αυτό το ξέρουμε όλοι) …. η ακραία ευαισθησία της!! Εγώ η «σκληρή» κι «ατρόμητη», έμαθα από την ευαισθησία και Γενναιοδωρία της!! Σύντομα στα επόμενα με περισσότερη ΠΕΡΙΠΈΤΕΙΑ παρέα!!! Κι αυτός ο χριστιανός δεν άκουσε ποτέ την πρότασή μας …. η Κλέλια και η Αλεξάνδρα να τον παρατάνε και να κλέβονται οι δυο τους».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα