Σταύρος Θεοδωράκης: «Δεν θα πάθαινα ποτέ καρκίνο αν ευθυνόταν η διατροφή»
Σταύρος Θεοδωράκης
Credit: stavrostheodorakis/Instagram

Ο Σταύρος Θεοδωράκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Happy Day”. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε μεταξύ άλλων για τη μάχη του με τον καρκίνο και επισήμανε ότι νόσησε, αν και ακολουθούσε υγιεινή διατροφή.

«Εγώ θα ήμουν αυτός που δεν πάθαινε ποτέ καρκίνο, αν ευθύνεται η διατροφή. Τρώω σαλάτες και φρούτα και δεν τρώω ποτέ τηγανητά. Τρώω λίγο κρέας, τρώω πολύ ψάρι. Δηλαδή, όλα αυτά που θα σου πει ένας διατροφολόγος να κάνεις για να είσαι καλά. Ο καρκίνος υπήρξε κι εγώ είδα ότι έκανα το σωστό, αλλά από τότε έχω μία μανία όταν βλέπω έναν φίλο που κάνει το λάθος, να επιμείνω να κάνει το σωστό. Θυμώνω και πάρα πολύ ακόμα με μάγειρες γιατί δεν μπορείς να καθοδηγείς τον άλλον σε κάτι που είναι διατροφική βόμβα για τον οργανισμό του», είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Σχετικά με το πώς διαχειρίστηκε αυτή τη μάχη, ο Σταύρος Θεοδωράκης: τόνισε:

«Το γιατί Θεέ μου το λες για πολλές μέρες και νύχτες και δεν μπορείς να πιστέψεις αυτό που έχει συμβεί. Κοιτάς τον ουρανό και λες “γιατί σε εμένα; Τι έκανα εγώ, αν έφταιξα και τι άλλο έφταιξε;”. Σημασία έχει ότι αν μείνεις σε αυτό, θα προσθέσεις επιβαρυντικά πράγματα για την υγεία σου. Ο τρόπος να βγεις από αρρώστιες και από τον καρκίνο, είναι να έχεις μία θετική ματιά στο μέλλον χωρίς να διακόπτεις τα ωραία πράγματα της ζωής, που μπορεί να είναι ο έρωτας, η γυμναστική, το καλό φαγητό».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα