Σταύρος Σβήγκος: “Πόσους ανθρώπους έφαγε η βασίλισσα Ελισάβετ με τις υπογραφές της;”

Ο Σταύρος Σβήγκος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Ελένη” και παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη.

«Αποφάσισα να γίνω ηθοποιός όταν είδα μία θεατρική παράσταση στο Μαρκόπουλο της θεατρικής ομάδας ”Περίακτοι”», τόνισε ο ηθοποιός σχετικά με την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Για την εφηβεία του ανέφερε: «Είχα εύκολη εφηβεία μόνοι ένα μήνα ζόρισα λίγο τους γονείς  μου» και σε ερώτηση πώς αντέδρασε η οικογένειά του στην απόφαση να γίνει ηθοποιός ανέφερε ότι η μητέρα του ήταν αυτή που τον ενημέρωσέ για την θεατρική ομάδα του Μαρκόπουλου.

Μετά την παράσταση του παρακολούθησε, αμέσως μετά ο ηθοποιός πήγε και δήλωσε την συμμετοχή του στο εφηβικό εργαστήρι ηθοποιίας και από τότε «δεν ξανάφυγα ποτέ».

Επίσης ανέφερε ότι έχει πολλά και διάφορα όνειρα, όπως για παράδειγμα με μία νταλίκα να κάνει ταξίδια.

Σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση της κοινωνίας ο Σταύρος Σβήγγος κατέθεσε την προσωπική του εκτίμηση:

«Το 90% του πληθυσμού της Ελλάδας ζει στα όρια της φτώχειας, αυτοί οι άνθρωποι τι να πουν; Ή που βγαίνουν και μας λένε ”πηγαίνετέ από σούπερ μάρκετ σε σούπερ μάρκετ κάθε μέρα” και μας κουνάνε και το δάκτυλο. Μετά, βλέπουμε για τη βασίλισσα της Αγγλίας και στεναχωριόμαστε. Πόσους ανθρώπους έφαγε αυτή η βασίλισσα με τις υπογραφές της; Δεν έχω δει ένα αφιέρωμα για τη δική της πλευρά. Και δεν με νοιάζει τι κάνει με τον εγγονό της όταν εγώ δεν έχω να φάω, αυτό θέλω να πω”.

Αποκάλυψε, ωστόσο ότι δεν θα ασχολούνταν ποτέ με τα κοινά γιατί υπάρχει πιθανότητα το «σύστημα να τον τυλίξει και να τον κάνει τελικά αυτό που χρειάζεται».

«Μέσα από την τηλεόραση δημιουργείται η κοινωνία και μέσα από την παιδεία, η οποία είναι απούσα, δυστυχώς. Όταν λοιπόν στοχεύουμε να πουλάμε τραπ μουσική σε παιδάκια του δημοτικού, καταστρέφεις την επόμενη γενιά. Την γεμίζεις με σεξισμό και με φράγκα» τόνισε ο ηθοποιός.

Σχετικά με μία καντίνα που έχει σε μία παραλία στο Αιγαίο το έκανε από την ανάγκη προσφοράς που έχει μέσα του και αποκάλυψε ότι μαγειρεύει και ο ίδιος.

Αναφορικά με το πώς αντιμετωπίζει τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του ανέφερε: «Κλείνομαι σπίτι και δεν σηκώνω τηλέφωνο, μου αρέσει να είμαι μόνος μου εκείνη περίοδο».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα