Σταύρος Νικολαΐδης: «Οι γονείς μου ήταν δύο άνθρωποι που δεν θα έπρεπε να είναι ποτέ μαζί»
Σταύρος Νικολαϊδης
Credit: stavros_nikolaidis_official/Instagram

Ο Σταύρος Νικολαΐδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Μπαμπά-δες». Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τους γονείς και τα αδέλφια του. Το απόσπασμα από τη συνέντευξη που θα μεταδοθεί αύριο, Σάββατο, προβλήθηκε από το Happy Day.

«Οι γονείς μου ήταν δύο άνθρωποι – καλή τους ώρα – που δεν θα έπρεπε να είναι ποτέ μαζί. Ωστόσο, μέσα σε αυτή την περίεργη αντίθεση που είχαν δημιούργησαν τρία καλά και αγαπημένα παιδιά. Θα μπορούσαμε να είχαμε γίνει κάτι τελείως αντίθετο», τόνισε ο Σταύρος Νικολαΐδης και πρόσθεσε:

«Μεγαλώσαμε μέσα σε ένα έντονο περιβάλλον με καβγάδες. Αυτό λειτούργησε αρνητικά για την αδελφή μου και δεν έκανε ποτέ τη δική της οικογένεια.

Σε μένα λειτούργησε εντελώς διαφορετικά και θέλησα να σπάσω αυτή την αλυσίδα, να μεγαλώσω ένα παιδί όπως πρέπει. Να το κάνω σίγουρο για τον εαυτό του, να το επιβραβεύσω για ό,τι καλό κάνει, να είμαι δίπλα του να το βοηθήσω. «Αντιθέτως, στην οικογένειά μας είχαμε τέτοιες συμπεριφορές που μας δημιούργησαν κόμπλεξ κατωτερότητας. Όταν έβγαλα τη σχολή στις πρώτες δουλειές σκεφτόμουν «τώρα εσένα γιατί σε πήραν;», «θα σε πληρώνουν;» και τέτοια. Εκτός του ότι η μάνα μου φυσικά δεν ήθελε να γίνω ηθοποιός”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα