Περίεργα ξεκίνησε η εβδομάδα για την Σταματίνα Τσιμτσιλή και τους συνεργάτες της καθώς το πρωί της Δευτέρας (18/11), η εκπομπή διεκόπη απότομα.
Αρχικά “πάγωσε” η εικόνα με την παρουσιάστρια να αναφέρει στον αέρα: «Τι έγινε; Ένα λεπτό, ο κόσμος μας βλέπει; Μας βλέπουν stop καρέ. Έχουμε μόνο ήχο. Ωραία, θα κάνουμε ραδιόφωνο. Θέλω να σας πω ότι, αν ξαφνικά διακόψουμε, αυτό σημαίνει ότι η ροή θα σταματήσει το πρόγραμμα και τη μετάδοσή μας μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη και θα επανέλθουμε».
Τα λεπτά περνούσαν με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να ενημερώνει μέσω Instagram πως υπάρχει τεχνικό πρόβλημα.
«Συμβαίνουν αυτά στις ζωντανές εκπομπές, ξεματιάστε μας!», ανέφερε με χιούμορ η Σταματίνα Τσιμτσιλή επιστρέφοντας τελικά στον αέρα έπειτα από 20 περίπου λεπτά.