Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δεν έχουμε περάσει σοβαρή κρίση με τον Θέμη Σοφό – Αυτή ήταν η πιο δύσκολη τηλεοπτική στιγμή μου
Credit: Σταματίνα Τσιμτσιλή/Instagram

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Δυο στη Μία» και παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη Ζωή Κρονάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε μεταξύ άλλων για τον γάμο της με τον Θέμη Σοφό, τα μηνύματα που δέχεται στα social media, αλλά και για την πιο δύσκολη τηλεοπτική στιγμή της.

Ο Θέμης Σοφός ήρθε στη ζωή μου τη στιγμή που και ηλικιακά και συναισθηματικά ένιωθα έτοιμη να δημιουργήσω το σπίτι και την οικογένεια μου. Είχα κατασταλάξει, ξέρεις τι ψάχνεις, τι σε κάνει ευτυχισμένη και όλα αυτά τα βρήκα στο πρόσωπο του Θέμη. Σοβαρή κρίση δεν έχουμε περάσει, δεν μπορώ να σου πω ότι σε αυτά τα χρόνια που είμαστε παντρεμένοι φτάσαμε σε ένα δύσκολο σημείο. Υπάρχει η γκρίνια της καθημερινότητας, διακυμάνσεις, κάποιες φάσεις μπορεί να μην είναι τόσο καλές όσο οι άλλες, αυτό νομίζω είναι ανθρώπινο και συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια που έχουν παιδιά. Ο Θέμης δεν είναι άνθρωπος των καβγάδων. Είναι ψύχραιμος. Δεν έχουμε συγκρούσεις“, τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που στη συνέχεια αποκάλυψε την πιο δύσκολη τηλεοπτική της στιγμή:

“Η πιο δύσκολη τηλεοπτική στιγμή ήταν όταν ο τότε πρόεδρος Δημήτρης Κοντομηνάς είχε βγει στον αέρα της εκπομπής. Ήρθε σε μια ευθεία κόντρα με τον Δημήτρη Παπανώτα. Εκείνη την ώρα έπρεπε να σκεφτώ και το ότι είμαι εργαζόμενη του Alpha αλλά και ότι πρέπει να υπερασπιστώ τον συνεργάτη μου. Έπρεπε να βρω την ισορροπία και να μη προσβάλλω τον εργοδότη μου, δεν το θυμάμαι σαν μια εύκολη τηλεοπτική στιγμή”.

Σχετικά με τα σχόλια στα social media, η παρουσιάστρια επισήμανε: “Διαβάζω τα σχόλια στα social media και απαντάω. Είχα απαντήσει σε ένα σχόλιο για την κοντή φούστα“.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα