Σπύρος Δημητρίου: Μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιό του από την Ελεονώρα Ζουγανέλη
Credit: Ελεονώρα Ζουγανέλη/Instagram

Ο Σπύρος Δημητρίου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Γεια σου” και μίλησε για πρώτη φορά για το διαζύγιό του από την Ελεονώρα Ζουγανέλη. Ο γνωστός ποινικολόγος επισήμανε μεταξύ άλλων ότι το διαζύγιό του είναι ακόμη μια απώλεια που κλήθηκε να διαχειριστεί παρότι ήταν ειρηνικό.

“Γενικά δεν περνάω φάσεις. Όταν εργάζομαι μου αρέσει η καθημερινότητα. Φροντίζω να τη γεμίζω και με στιγμές δικές μου. Μέσα σε τρία χρόνια είχα τρεις απώλειες. Των γονιών μου και το διαζύγιο. Ένα διαζύγιο όσο ειρηνικό και να είναι όπως είναι και το δικό μου, για οποιοδήποτε λόγο συμβεί είναι μια απώλεια. Είναι ένα πένθος. Η πιο συγκλονιστική απώλεια ήταν της μαμάς. Δεν μεταβολίζεται αυτή η απώλεια”, τόνισε ο Σπύρος Δημητρίου και πρόσθεσε:

“Δυστυχώς ενέπεσα στον κανόνα του “παντρεύτηκα και χώρισα”. Κρατώ ότι γίνεται να ξε- ερωτευτείς, αλλά δεν γίνεται να ξε- αγαπήσεις. Διατηρώ άριστες σχέσεις με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Είναι μια σούπερ σταρ, υπερταλαντούχα που τη θαυμάζω ακόμη πολύ και θα συνεχίσω να την επισκέπτομαι σε συναυλίες της. Τη θαυμάζω όντως ως καλλιτέχνη πάρα πολύ. Τώρα προσωπικά αν είχαμε κάποια θέματα και δεν προχώρησε….Πάντα σε έναν χωρισμό φταίνε και οι δύο και οι δύο κάνουν αυτοκριτική. Στις συναισθηματικές σχέσεις δεν μπορεί να αποδοθεί δικαιοσύνη. Δεν γνωρίζω αν θα κάνω δεύτερο γάμο. Εδώ δεν σχεδίαζα ούτε τον πρώτο. Δεν είχα συγκατοικήσει καν πριν τον γάμο. Τα έκανα όλα μαζί. Ευτυχώς τα έκανα έτσι γιατί αλλιώς, δε θα τα έκανα ποτέ.

Δεν μιλάω για τα προσωπικά μου γιατί δεν ξέρω κανέναν σοβαρό άνθρωπο να μιλάει γι’ αυτά. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν επάγγελμα το να μιλάνε για τα προσωπικά τους. Τα διαζύγια βγαίνουν πάρα πολύ εύκολα πλέον, ακόμα και μέσω ίντερνετ».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα