Τροχαίο ατύχημα είχε χθες, Κυριακή 14/12 ο Άρης Μουγκοπέτρος. Ο γνωστός μουσικός που το Πάσχα έχασε δύο δάχτυλα από κροτίδα που έσκασε στα χέρια του, ήρθε αντιμέτωπος με μία ακόμη δοκιμασία, λίγο πριν από την εκπνοή του χρόνου.
Όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο Instagram, είχε ένα σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητό του.
Στο βίντεο που ανέβασε στα social media, ο Άρης Μουγκοπέτρος δείχνει τις ζημιές που υπέστη το όχημά του χωρίς ωστόσο να μοιράζεται λεπτομέρειες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο.
«Για ακόμη μια φορά είχα Άγιο… Σε ευχαριστώ Παναγιά μου που πάλι έβαλες το χέρι σου. Υ.Γ. 17 μέρες ακόμη να περάσει η χειρότερη χρονιά της ζωής μου…» έγραψε χαρακτηριστικά ο Άρης Μουγκοπέτρος στο βίντεο που δημοσίευσε.
Το αυτοκίνητο του δεξιοτέχνη του κλαρίνου φαίνεται να έχει υποστεί σοβαρές ζημιές από την πλευρά του οδηγού, ενώ άνοιξαν και οι αερόσακοι.
Άρης Μουγκοπέτρος: Ζω από θαύμα
«Ζω από θάυμα» έγραψε ο Άρης Μουγκοπέτρος σε νέο μήνυμα που μοιράστηκε το βράδυ της Κυριακής κι ενημέρωσε πως ο ίδιος είναι καλά στην υγεία του.
«Είμαι καλά φίλοι μου… Ζω από θαύμα για ακόμα μια φορά μετά από αυτό το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχα. Ανυπομονώ να περάσει αυτή η χρονιά πλέον όσο τίποτα άλλο. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας …. Υ.Γ.: Αν την βγάλω ”καθαρή” τις επόμενες 17 μέρες π μας απομένουν να φύγει το 2025 δεν θα φοβάμαι τίποτα μετά» σημείωσε χαρακτηριστικά ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου.
Ο γνωστός μουσικός και δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος τραυματίστηκε σοβαρά το Πάσχα όταν μια κροτίδα εξερράγη στα χέρια του, κατά τη διάρκεια παραδοσιακού γλεντιού στα Τριπόταμα Αχαΐας. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, κρίθηκε αναγκαίος ο ακρωτηριασμός δύο δαχτύλων του. Επίσης, όπως είχε γίνει γνωστό, είχε υποστεί βλάβες και στο ένα του μάτι.