Sophie Turner-Joe Jonas: Στη δημοσιότητα αποκαλυπτική επιστολή – Τα σχέδια να ζήσουν στη Βρετανία
Credit; S O P H I E T U R N E R/Instagram

Μια εκρηκτική επιστολή έρχεται στη δημοσιότητα που αποδεικνύει ότι ο Joe Jonas και η Sophie Turner σχεδίαζαν το μέλλον τους στην Αγγλία.

Η Sophie Turner αποκαλύπτει σε δικαστικά έγγραφα-βόμβα που κατατέθηκαν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα -και τα οποία περιήλθαν στην κατοχή του Page Six- ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της φανταζόταν κάποτε ένα κοινό μέλλον με τις κόρες τους στην Αγγλία σε μια πρόσφατη επιστολή που έγραψε.

Το μέλος των Jonas Brothers έγραψε το εγκάρδιο σημείωμα στις 16 Ιουνίου, μόλις τρεις μήνες πριν καταθέσει αίτηση διαζυγίου, σε μια προσπάθεια να πείσει έναν ιδιοκτήτη σπιτιού να τους πουλήσει το ακίνητό του στο Wallingford της Οξφόρδης.

Όταν η σύζυγός μου και εγώ αποφασίσαμε ότι θα περνούσαμε περισσότερο χρόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο και θα ψάχναμε για ένα μόνιμο σπίτι, η κόρη μας εξέφρασε τρεις απαράβατες απαιτήσεις: να έχει κοτόπουλα, ένα πόνυ και ένα σπίτι Wendy”, έγραψε ο 34χρονος Jonas στον πωλητή.

Ενώ πολλά από τα σπίτια που είδαμε πληρούσαν αυτά τα κριτήρια, τη στιγμή που στρίψαμε στη γωνία και αντικρίσαμε τα γοητευτικά μπλε παντζούρια που κοσμούσαν το […], βιώσαμε μια αίσθηση μαγείας που δεν είχαμε ξανανιώσει ποτέ.”

Ο τραγουδιστής στη συνέχεια έγραψε εγκωμιαστικά λόγια για το κτήμα των 7,5 εκατομμυρίων λιρών, εξηγώντας πως βρήκε τον “όμορφο περιφραγμένο κήπο” και την εικόνα των παιδιών του ιδιοκτήτη να απολαμβάνουν εκεί ένα πικνίκ “απλά παραδεισένιο!”

Ο Jonas μοιράστηκε πως είχε μιλήσει ακόμη και με τον πατέρα της Turner για το όμορφο σπίτι. “Ο πεθερός μου είναι ένας απίστευτα ενθουσιώδης κηπουρός και εντυπωσιάστηκε κατάλληλα και από τον λαχανόκηπό σας, ένα πολύ σημαντικό στοιχείο!” έγραψε ο τραγουδιστής.

Ο Jonas σημείωσε επίσης πως είχε οραματιστεί τον εαυτό του να ζει στην Αγγλία, γράφοντας: “Έχω γοητευτεί εντελώς από την ιδέα να πηγαίνω τα παιδιά μου στο σχολείο με το σκάφος και να μπορώ να περάσω ένα χαλαρό απόγευμα πηγαίνοντας στην παμπ με φίλους με το δικό μου σκάφος.”

Ο frontman επαίνεσε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού για τη διαρρύθμιση του σπιτιού του και είπε ότι ένα από τα τεράστια δωμάτιά τους θα ήταν ιδανικό για στούντιο ηχογράφησης. “Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η οικογένειά σας έχει αγαπήσει πραγματικά να ζει εδώ και μπορούμε να φανταστούμε τα παιδιά μας να μεγαλώνουν εδώ και να το κάνουν αυτό το παντοτινό σπίτι μας“, πρόσθεσε πριν καταλήξει: “Πραγματικά πιστεύω ότι η Sophie και εγώ θα είμαστε σε θέση να φροντίζουμε τα [σβησμένα ονόματα] και για πολλά χρόνια να αποτίσουμε φόρο τιμής στη μαγεία που έχετε δημιουργήσει εδώ.

Η επιστολή του Jonas ήταν τόσο συγκινητική που ο πωλητής δέχτηκε την προσφορά του ίδιου και της Turner και το πρώην ζευγάρι κατέθεσε προκαταβολή 10%, συνολικού ύψους 750.000 λιρών (914.130 δολαρίων), στο σπίτι στις 7 Ιουλίου, δύο μήνες πριν το ζευγάρι χωρίσει.

Ο τραγουδιστής φέρεται να έστειλε μήνυμα σε μία από τις κουνιάδες της Turner: “Λοιπόν, η Sophie και εγώ έχουμε επίσημα ένα σπίτι στο Ηνωμένο Βασίλειο“, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα. Δεν είναι σαφές ποια κουνιάδα έλαβε το εορταστικό μήνυμα.

Η πώληση του σπιτιού στην Οξφόρδη πρόκειται να ολοκληρωθεί στις 2 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

Ο 27χρονος Turner ισχυρίζεται στη δικαστική κατάθεση ότι η αγορά του ακινήτου στο Ηνωμένο Βασίλειο προετοιμαζόταν επί μήνες. Η σταρ ισχυρίζεται ότι εκείνη και ο Jonas μίλησαν στο τέλος του 2022 και “συμφώνησαν και δεσμεύτηκαν να μετακομίσουν στην Αγγλία” σε εκείνο το σημείο. Στη συνέχεια εγκατέλειψαν το σπίτι τους στο Μαϊάμι στις 10 Μαρτίου.

Η Turner αναφέρει στα δικαστικά έγγραφα ότι η μεγαλύτερη κόρη της και του Jonas, η Willa, 3 ετών, εγγράφηκε μετά τον Απρίλιο σε παιδικό σταθμό πλήρους απασχόλησης στην Αγγλία και την Ουαλία. Η Turner και ο Jonas έθεσαν το σπίτι τους στη Φλόριντα προς πώληση τον ίδιο μήνα και το ακίνητο της Sunshine State πωλήθηκε έως τον Αύγουστο, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

Η Αγγλίδα ηθοποιός ισχυρίζεται ότι πολλά από τα προσωπικά αντικείμενα της οικογένειας “μεταφέρθηκαν” στο Ηνωμένο Βασίλειο μεταξύ 5 Μαΐου και 31 Ιουλίου.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα