Η Sophie Turner και ο σύντροφός της Peregrine Pearson φέρεται να ακολούθησαν χωριστούς δρόμους έπειτα από περίπου ενάμιση χρόνο σχέσης. Το ζευγάρι πυροδότησε εικασίες για χωρισμό, αφού η ηθοποιός έκανε unfollow στο Instagram τον Βρετανό αριστοκράτη.
Η Sophie Turner αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι βγαίνει με τον γιο του υποκόμη του Cowdray, τον Δεκέμβριο του 2023, ελάχιστους μήνες μετά το τέλος του γάμου της με τον Joe Jonas, που διήρκεσε τέσσερα χρόνια.
Συχνά μοιραζόταν κοινά στιγμιότυπά τους στα social media, ενώ την τελευταία φορά που η Sophie ανέβασε φωτογραφίες του Peregrine, γνωστού ως Perry, ήταν σε μια ανάρτηση του Ιανουαρίου.
Σε μια ανασκόπηση της χρονιάς, η Sophie συμπεριέλαβε αρκετά στιγμιότυπα του Perry, συμπεριλαμβανομένης μιας πολύ προσωπικής φωτογραφίας όπου την κρατούσε στην αγκαλιά του ενώ εκείνη είχε τυλιγμένα τα πόδια της γύρω από τους μηρούς του και έβγαζε φωτογραφία την αντανάκλασή τους στον καθρέφτη του μπάνιου.
Ωστόσο, η παρουσία του Perry στις φωτογραφίες της στο Instagram ήταν λιγότερο εμφανής από τότε, με τη Sophie να μην τον συμπεριλαμβάνει σε μια ανάρτηση από ένα ταξίδι στο Παρίσι τον Μάρτιο που έκανε με τους φίλους της.
Η Sophie και ο Perry φωτογραφήθηκαν για τελευταία φορά μαζί στο σόου του Louis Vuitton στις 10 Μαρτίου, πριν δειπνήσουν στο Siena στη γαλλική πρωτεύουσα.
Αλλά ο αριστοκράτης δεν έχει εμφανιστεί με την ηθοποιό ούτε υπάρχει ίχνος του στο προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες εβδομάδες. Μάλιστα, όπως φαίνεται, απέχει και από τον λογαριασμό της Sophie, αφού δεν έχει κάνει ούτε «like» ούτε έχει σχολιάσει.
Ενώ η Sophie έχει οριστικά διαγράψει τον Perry, δεν είναι σαφές αν αυτός εξακολουθεί να ακολουθεί τη σελίδα της, επειδή έχει ιδιωτικό λογαριασμό.
Πριν από το ταξίδι τους στο Παρίσι, η Sophie απόλαυσε ένα ταξίδι στις Μαλδίβες με τις φίλες της, όπου απόλαυσε μια εβδομάδα υγιεινών δραστηριοτήτων. Δεν φαίνεται να τη συνόδευσε ο σύντροφός της στο ταξίδι, καθώς παραδέχτηκε ότι το μόνο που χρειαζόταν για να είναι «ευτυχισμένη» ήταν να περνάει χρόνο με τις «κολλητές» της. Έγραψε στη λεζάντα της για το ταξίδι: «Ποιος ήξερε ότι το μόνο που χρειάζεται για να είναι κανείς ευτυχισμένος είναι η γευσιγνωσία τσαγιού, η παρασκευή αρωμάτων, η αναπνοή, η ηχοθεραπεία, η παρατήρηση δελφινιών…
Watsu, μαθήματα μαγειρικής, κολύμπι με αναπνευστήρα για χελώνες, μασάζ και κάψιμο στην παραλία με τις κολλητές σου στις Μαλδίβες».