Σωκράτης Αλαφούζος: H συνάντηση με τον διάσημο σκηνοθέτη Oliver Stone – “Το να του σφίξω το χέρι είναι κάτι που δεν είχα φανταστεί”
Credit: socrates_alafouzos/Instagram

O Σωκράτης Αλαφούζος είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τον Oliver Stone. Συγκεκριμένα ο ηθοποιός παρευρέθηκε σε προβολή της γνωστής πολεμικής ταινίας, «Platoon» και συναντήθηκε με τον διάσημο σκηνοθέτη.

Ο Σωκράτης Αλαφούζος δεν έκρυψε τη χαρά του γι’ αυτή τη συνάντηση. Ανέβασε φωτογραφίες στους λογαριασμούς του στα social media και έγραψε στη λεζάντα.

Με τον Όλιβερ Στόουν μετά την προβολή του “Platoon” και το Masterclass στο Dodge College of Film and Media Arts, όπου διδάσκω, αλλά και διδάσκομαι, ειδικά όταν έρχονται τόσο σπουδαίοι δημιουργοί. 3 Όσκαρ στην διαδρομή μιας μοναδικής καριέρας. Το να του σφίξω το χέρι και να τον γνωρίσω από κοντά είναι κάτι που δεν είχα φανταστεί όταν είδα το “Platoon” για 1η φορά ενώ είχα μόλις αποφοιτήσει από τη δραματική σχολή. Μαζί με τους μαθητές μου το είδα ξανά μετά από τόσα χρόνια και με συγκλόνισε και πάλι. Μια αξέχαστη βραδιά έμπνευσης για να συνεχίσω να διδάσκω αλλά και να δημιουργώ“.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα