Σοφία Βογιατζάκη για Γιώργο Κιμούλη: «Φτάσαμε στο σημείο να θάβουμε ζωντανούς ανθρώπους και να τους κρεμάμε στα περίπτερα»
Σοφία Βογιατζάκη
Credit: Σοφία Βογιατζάκη/Instagram

Η Σοφία Βογιατζάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “I Love Σου Κου”. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων και για τον Γιώργο Κιμούλη.

«Δεν θα τον αφήσουμε στην ησυχία του αυτόν τον άνθρωπο, όχι, δεν θα τον αφήσουμε. Έχω μιλήσει και τα έχω πει αυτά. Εμένα με αφορά η προσωπική μου σχέση με τους ανθρώπους. Όταν δεν γνωρίζω έναν άνθρωπο, θέλω να τον γνωρίσω για να έχω κρίση, άποψη και θέση για το τι είναι. Ο κάθε άνθρωπος δεν σου ξυπνάει τα ίδια πράγματα.

Ο θαυμασμός μου, η αγάπη μου και η εκτίμησή μου στο πρόσωπό του ήταν, είναι και θα είναι αυτή. Η αγανάκτηση των συναδέλφων μου δεν με αφορά. Όλοι όσοι βγαίνουν και δημοσιοποιούν. Το θεωρώ αποτρόπαιο», είπε αρχικά η Σοφία Βογιατζάκη.

Και συνέχισε: «Έχω πρόβλημα μαζί σου; Κάνω καταγγελία, το ψάχνουν, ένοχος, κρεμάστε τον. Φτάσαμε στο σημείο να θάβουμε ζωντανούς ανθρώπους και να τους κρεμάμε στα περίπτερα, επειδή ο οποιοσδήποτε μπορεί ανά πάσα στιγμή να βγει δημόσια και να πει το οτιδήποτε.

Και το θεωρούμε δεδομένο πριν αποδειχθεί. Και καταστρέφουμε ζωές, καταστρέφουμε ανθρώπους. Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται όλο αυτό το ανθρωποφαγικό. Δεν εκτιμώ καθόλου τους ανθρώπους που βγήκαν και το έκαναν αυτό. Η πρόθεση αυτών που βγήκαν δεν μου είναι καθαρή».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα