Σοφία Αλιμπέρτη: Θύμωσα όταν μπήκα στην εμμηνόπαυση – Δεν υπάρχει πια ερωτική επιθυμία

Η Σοφία Αλιμπέρτη υποδέχθηκε τη Φαίη Σκορδά στην Πάρο, όπου ζει τα τελευταία χρόνια.

Σε μια σπάνια τηλεοπτική της εμφάνιση προχώρησε σε μία εξομολόγηση για τη ζωή της, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά μίλησε και για τη σημαντική περίοδο της ζωής της, όταν μπήκε στην εμμηνόπαυση και τις αλλαγές που έφερε αυτή.

Μια καλή φίλη, που ήταν αρκετά μεγαλύτερη από εμάς τότε, έλεγε όταν εμείς κλαίγαμε, κλαίγαμε για τον τάδε, την τάδε. Πηγαίναμε στα μπουζούκια κι ενώ δεν είχαμε πρόβλημα και καημό, ακούγαμε ένα τραγούδι και ανασύραμε από τις μνήμες μας κάποιον παλιό, ξεχασμένο, παίρναμε και το τηλέφωνο και κάναμε αφιερώσεις μέσα στην άγρια νύχτα, γελοιότητες… Κι έλεγε, λοιπόν, αυτή η φίλη “κορίτσια, είναι όλα θέμα ορμονών”. Κι εγώ την κοίταζα τι λέει η κοπελιά τώρα” τόνισε η Σοφία Αλιμπέρτη και πρόσθεσε:

Αγάπη μου, είναι όλα θέμα ορμονών. Και τώρα που οι ορμόνες δεν υπάρχουν πια τα βλέπεις όλα όπως πραγματικά είναι… Άλλα πράγματα επιδιώκω στη ζωή μου. Όταν μπήκα στην εμμηνόπαυση, αρχικά θύμωσα γιατί θεώρησα ότι η φύση δεν με θέλει άλλο και με βάζει σε αναμονή… Αυτό που πραγματικά αισθάνθηκα ήταν για πρώτη φορά στη ζωή μου μία απίστευτη αίσθηση γαλήνης και ελευθερίας. Αυτήν τη στιγμή που μιλάμε, τώρα, δεν το αλλάζω με τίποτα… Για πρώτη φορά νιώθω ότι ανήκω εγώ σ’ εμένα, δεν με παρασύρει τίποτα, καμία ορμόνη και κανένα συναίσθημα

Μάς βρήκε και νέες πολύ. Οι γυναίκες από τότε που μπήκαν στην εργασία και άρχισαν να αναλαμβάνουν όλους τους ρόλους μαζί , και μαμά, και εργάτρια και γυναίκα και σύντροφος και όλα αυτά, όλες, έχω παρατηρήσει ,το δικό μου ηλικιακό γκρουπ μάς βρήκε πολύ νωρίς αυτό. Από το στρες, το άγχος, δεν ξέρω πολύ νωρίς. Δεν υπάρχει ερωτική επιθυμία” υπογράμμισε.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα