Η Σίσσυ Χρηστίδου προχώρησε σε μια προσωπική αποκάλυψη μέσα από την εκπομπή της “Χαμογέλα και Πάλι” το Σάββατο 1 Νοεμβρίου. Αφορμή στάθηκε η εξομολόγηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη ότι η γιαγιά της είχε δει στο φλιτζάνι τα αρχικά του Χρήστου Μάστορα.
«Και εμένα η γιαγιά μου, μου είχε δει στο φλιτζάνι, ότι το όνομα του άντρα της ζωής μου ξεκινάει από Χ. Εμένα Χ δεν υπήρχε ποτέ στη ζωή μου», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.
«Μετά σκέφτηκα τον Χάρη από το Δημοτικό και λέω “βρε λες να τον έχασα μέσα από τα χέρια μου;”. Δεν ξέρω. Ήταν συμμαθητής μου στο δημοτικό, στη Θεσσαλονίκη, να του στείλω τα φιλιά μου. Δεν τα είχαμε, αλλά εγώ ήμουν πολύ ερωτευμένη μαζί του. Άλλο Χ στη ζωή μου δεν έχει περάσει. Μου είχε πει ότι είναι ξεκάθαρο. Μήπως είναι… Χ;», πρόσθεσε με χιούμορ η παρουσιάστρια του Mega.
«Γεροντοέρωτας στο μέλλον. Δεν με ακούς τόση ώρα που σου μιλάω, μεταφορικό ήταν το Χ», της είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.
Να θυμίσουμε ότι η Γαρυφαλλιά Καλληφώνη είχε δηλώσει μεταξύ άλλων: «Είναι ο άνθρωπός μου ο Χρήστος, αυτό το ήξερα από όταν τον κοίταξα. Ήξερα ότι υπάρχει μέλλον. Ήξερα ότι με τον άνθρωπο θα περάσω χρόνια και θα μάθω πολλά. Ήταν καρμικό. Δεν πήγα σε κάποια καφετζού, αλλά η γιαγιά μου, που δεν είναι πια στη ζωή, μου είχε βρει τα αρχικά του πριν πολλά χρόνια. Έλεγα “τι λέει μωρέ;”».