Search
Close this search box.
Σίσσυ Χρηστίδου για Γιώργο Λιάγκα: «Το ανεβάζεις αυτό αν είσαι αυτός που είσαι;»
Η Σίσσυ Χρηστίδου και οι συνεργάτες της αναφέρθηκαν στο "Χαμογέλα και Πάλι" της Κυριακής στα social media του Γιώργου Λιάγκα
Credit: sissychristidou/Instagram

Η Σίσσυ Χρηστίδου και οι συνεργάτες της αναφέρθηκαν στο “Χαμογέλα και Πάλι” της Κυριακής στα social media του Γιώργου Λιάγκα με αφορμή τις αναρτήσεις των παρουσιαστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις τηλεθεάσεις των εκπομπών τους. Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια θεωρεί ότι κάποιος άλλος χειρίζεται τον λογαριασμό του συναδέλφου της στο Instagram, καθώς το βράδυ του Σαββάτου 28 Μαρτίου ανέβασε ένα Story με άρθρο για το πώς αποχαιρέτησε ο ίδιος τη Μαρινέλλα.

«Εγώ σκέφτομαι πάντως, θέλω να σας πω τώρα μια σκέψη μου. Μπορεί να μη χειρίζεται ο ίδιος τα social media του. Μπορεί κάποιος να τα τρέχει, υπάρχουν άνθρωποι.

Δεν μιλάω μόνο για τις φωτογραφίες, βλέπω ανεβάζει story, γιατί εγώ τον ακολουθώ, ανεβάζει χθες “ο Γιώργος Λιάγκας αποχαιρετάει την Μαρινέλλα”. Ναι, είναι από το σάιτ, αλλά το ανεβάζεις αυτό, αν είσαι ο Γιώργος Λιάγκας;», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Θεωρώ ότι άλλος χειρίζεται τα social media του»

Και συνέχισε: «Εντάξει δεν είναι και ο Γιώργος με τα social, να κάνει ρεαλιστικό περιεχόμενο κάθε μέρα, θεωρώ ότι είναι ένας άνθρωπος από πίσω που διαχειρίζεται τα social media του».

Δείτε το απόσπασμα μετά το 7ο λεπτό

Σίσσυ Χρηστίδου για Μαρινέλλα: «Σηκώθηκε παντελονάτα και διεκδίκησε πολλά πράγματα»

Στην έναρξη της εκπομπής της η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε εμφανώς συγκινημένη για τον θάνατο της Μαρινέλλας.

«Καλημέρα σε όλους. Αυτή την Κυριακή, μία πιο βαριά Κυριακή απ’ τις υπόλοιπες, γιατί εδώ μιλάμε για ένα πένθος που αφορά όλους τους Έλληνες. Μιλάμε για μια μεγάλη κυρία. Όχι για μία μεγάλη κυρία, τη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού πραγματικά. Δεν ξέρω, με συγκίνησε πάρα πολύ χθες και ο Σταμάτης Φασουλής που είπε “νιώθω ανάμεικτα συναισθήματα και μία περίεργη ανακούφιση”, γιατί καταλαβαίνω για τους ανθρώπους που ήταν κοντά, όταν ένας άνθρωπος ταλαιπωρήθηκε τόσο πολύ έτσι…», τόνισε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Και κατέληξε: «Πως μπορεί να είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα και πάλι, όμως, δεν μπορείς να μη θρηνείς γι’ αυτό το χαμό. Για μία γυναίκα που έχει αφήσει τέτοια κληρονομιά πίσω, και εγώ δεν θα πω μόνο για το τραγούδι παιδιά. Θα πω για το ότι ήταν από τις γυναίκες που σε μία εποχή που δεν τα άντεχε πολύ αυτά, σηκώθηκε όρθια, παντελονάτα και διεκδίκησε πάρα πολλά πράγματα πέρα από την κορυφαία θέση στο ελληνικό τραγούδι. Διεκδίκησε πάρα πολλά πράγματα και για τις γυναίκες, για το ήθος, έβαλε άλλα στάνταρ στο τραγούδι, άλλη αξιοπρέπεια, άλλη αισθητική. Το κέρδισε αυτό και της το χρωστάμε».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα