Σασμός: Οι ηθοποιοί στέλνουν χριστουγεννιάτικες ευχές με πρωτότυπες μαντινάδες

Φανατικό κοινό έχει η σειράΣασμός, που προβάλλεται για δεύτερη τηλεοπτική σεζόν, με τους ηθοποιούς που πρωταγωνιστούν, να έχουν κερδίσει την αγάπη του κοινού.

Αυτοί επιστρέφουν αυτήν την αγάπη, στέλνοντας τις δικές τους ευχές για τα Χριστούγεννα και τη Νέα Χρονιά μέσα από τις μαντινάδες τους. Οι ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στα βίντεο που ανεβαίνουν στον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Instagram και ο καθένας στέλνει τις ευχές του μέσα από τη δική του μαντινάδα, που ταιριάζει με τον ήρωα που υποδύεται.

Η γιαγιά Ειρήνη εύχεται: “Χριστουγεννιάτικες γιορτές, μα στην καρδιά μου ο πόνος, εύχομαι υγεία και χαρά, να φέρει ο νέος χρόνος”.

Το αγαπημένο ζευγάρι Αντώνης και Μαρίνα μάς εύχονται χρόνια πολλά, γλυκά κι αγαπημένα: “Χρόνια πολλά ευχόμαστε, γλυκά κι αγαπημένα. Αντώνη λένε εμένανε. Μαρίνα λένε εμένα!”.

Ο Μαθιός εύχεται για βασιλική χρονιά: “Πλούσια και βασιλική να είναι η χρονιά που μπαίνει και να γενούνε οι εχθροί φίλοι αγαπημένοι. Χρόνια πολλά σε όλους!”

Η Βασιλική εύχεται να έρθει αγάπη και σασμός: “Χριστουγεννιάτικη ευχή θα κάνω μια και μόνο, να ‘ρθει αγάπη και Σασμός με τον καινούργιο χρόνο!”

Ο παπά-Μιχάλης ευχήθηκε: “Την ευλογία του Θεού, χαρές με το τσουβάλι, είναι οι ευχές για όλους σας απ’ τον παπά Μιχάλη!”

Η Θοδώρα, από την πλευρά της, λέει στη μαντινάδα της: “Μέσα απ’ την καρδιά ευχές σας δίνει η Θοδώρα, υγεία, αγάπη και χαρά να έχετε για δώρα. Καλές γιορτές”.

Ευχές στέλνει και ο Παύλος Βρουλάκης: “Εύχομαι καλά Χριστούγεννα!! Να έρθει καλός ο νέος χρόνος, ό,τι καλύτερο για όλους, για τις οικογένειές σας κι εσάς προσωπικά. Αγάπη, ομόνοια κι ευτυχία. Απ’ τον Βρουλάκη του Σασμού που ήτανε χαμένος, ο νέος χρόνος που ‘ρχεται να ‘ναι ευτυχισμένος!“.

Ο Παντελής εύχεται: “Το λοιπόν, κοπέλια. Στο καφενείο τις γιορτές, ελάτε να κεράσω και μέσα απ’ την καρδιά ευχές, σε όλους να μοιράσω! Καλή χρονιά να έχουμε, με υγεία. Το κεφάλι ψηλά, αγάπη και να κοιτάμε μπροστά. Καλή χρονιά να έχουμε, μέσα από την καρδιά μου“.

Η Άσπα καλεί στην καντίνα της για μια ρετσίνα.

Και ο Νικηφόρος εύχεται “ευχές χριστουγεννιάτικες από τον Νικηφόρο, το νέο έτος που θα μπει να είναι ελπιδοφόρο. Εύχομαι καλή χρονιά, με υγεία σε όλους”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα